jsimo Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Dobry den,mal som v gps nastaveny smer zilina a v ruzomberku som ho vypol.Teraz zakazdym,ked zapnem GPS,tak mi vyratava trasu z Ruzomberku aj ked som v Cadci.Poziciu ukazuje v Ca ,ale vyratava z Ruzomberka.Da sa to nejako vymazat/resetovat? Citovat
jsimo Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 myslim,ze rt3...aspon take som nasiel v manualy [upravil dne 3/8/10 jsimo] Citovat
andrej1209 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Mam asi ten isty problem s RT3. Najskor sa zasekla na jednom mieste, po zmeneni CD je cela zabrzdena, CD s mapou nacita, ale ma problem najst aktualnu poziciu, problem zamerat satelity... Nestretli ste sa s tym niekto? diky Citovat
Milhaus65 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Když je navi bez mapového cd ukazuje v modu navi souřadnice ? Začalo samo nebo po nějakém zásahu ? Výměna čelního skla, svařování na autě atd ? Citovat
andrej1209 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 zacalo to bez zasahu, ale presny moment nepoznam (bol som v bratislave so zapnutou navi, potom tam auto 2 dni stalo a pri ceste spat navi stale hlasila jednu ulicu). Vyzera to, ze ma problem s najdenim satelitov, dnes rano som mal slaby signal a suradnice nenaslo... ale niekedy signal je, ale funguje hrozne pribrzdene a nedokaze vypocitat cestu z aktualnej pozicie... takze to vyzera asi na nejaky problem s gps prijimacom... neviem... Citovat
Přema Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Mě blbla navi díky špatnému čidlu ABS/ASP na kole........ Citovat
andrej1209 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 fakt? heh, tak to bude ono, prave mi zacalo hadzat esp/abs chybu... tak dufam, ze je to ono, cidlo planujem v blizkej dobe vyriesit Citovat
Milhaus65 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 No tak to je ono. Většinou to začne chybu vyhazovat soubežně se zastavováním posunu mapy. Citovat
Přema Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Původně zaslal: andrej1209 fakt? heh, tak to bude ono, prave mi zacalo hadzat esp/abs chybu... tak dufam, ze je to ono, cidlo planujem v blizkej dobe vyriesit Tos měl napsat hned že máš chybu esp/abs.......GPSka bere totiš signál o poloze , zatočení a rychlosti s čidel ABS/ESP......na 99% je to v této chybě.... Citovat
andrej1209 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Tak ESP cidlo vymene a navi slape Premo diky za rady Citovat
Stano1959 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Chyba ABS ESP, spomalená mapa, po kontrole v servise chyba čidla na ľavom zadnom kolese a vraj porucha snímania volantu. Chceli mi meniť nejaký modul pod volantom - 600 Eúr. Ešte že je fórum, lebo prvý mi chceli meniť ten modul, ale podľa rád na fóre som nechal vymeniť len čidlo a všetko OK. , Stano Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.