Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,mal som v gps nastaveny smer zilina a v ruzomberku som ho vypol.Teraz zakazdym,ked zapnem GPS,tak mi vyratava trasu z Ruzomberku aj ked som v Cadci.Poziciu ukazuje v Ca ,ale vyratava z Ruzomberka.Da sa to nejako vymazat/resetovat?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mam asi ten isty problem s RT3. Najskor sa zasekla na jednom mieste, po zmeneni CD je cela zabrzdena, CD s mapou nacita, ale ma problem najst aktualnu poziciu, problem zamerat satelity...

Nestretli ste sa s tym niekto?

diky

Odesláno

zacalo to bez zasahu, ale presny moment nepoznam (bol som v bratislave so zapnutou navi, potom tam auto 2 dni stalo a pri ceste spat navi stale hlasila jednu ulicu).

Vyzera to, ze ma problem s najdenim satelitov, dnes rano som mal slaby signal a suradnice nenaslo... ale niekedy signal je, ale funguje hrozne pribrzdene a nedokaze vypocitat cestu z aktualnej pozicie... takze to vyzera asi na nejaky problem s gps prijimacom... neviem...

Odesláno
Původně zaslal: andrej1209

fakt? heh, tak to bude ono, prave mi zacalo hadzat esp/abs chybu...

tak dufam, ze je to ono, cidlo planujem v blizkej dobe vyriesit

Tos měl napsat hned že máš chybu esp/abs.......GPSka bere totiš signál o poloze , zatočení a rychlosti s čidel ABS/ESP......na 99% je to v této chybě....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chyba ABS ESP, spomalená mapa, po kontrole v servise chyba čidla na ľavom zadnom kolese a vraj porucha snímania volantu. Chceli mi meniť nejaký modul pod volantom - 600 Eúr. Ešte že je fórum, lebo prvý mi chceli meniť ten modul, ale podľa rád na fóre som nechal vymeniť len čidlo a všetko OK.

:super,

Stano

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...