Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,stěrače špatně stírají tak jsem si v práci vzal nové a že si to vyměním,mno chvilku jsem nad tím doumal a nakonec sem se na to vyprdnul,nějak jsem nepřišel na to jak to udělat,ani se zvedlou kapotou se ten stěrač nedá pořádně odendat.... A uprostřed okna zůstat nechtějí,vždycky dojedou zpátky.... Měnil to už někdo a poradí mi,než na tom strávím odpoledne ? :D

Odesláno

Jo takže to funguje,chvilku mi trvalo než sem přešel na ten jednoduchý patent co tam je a povedlo se mi stěrače vyměnit....:aut Ještě jsem vyměnil kabinový filtr,který vypadal jako kdyby tam byl posledních 100.000km,ale to už šlo bez problémů,i když také bylo třeba dát stěrače do pracovní polohy,kvůli vtomu velkému plastu.... :)

Odesláno

Mno vzducháč není zas až tak strašný... Sice sem ho před foceným vyklepal tím že jsem ho mrsknul do koše,ale stejně je to ještě trochu vidět.... :)

P1010255.JPG

Jinak ten kabinovej fakt za to stojí, ten mám v práci a zítra si ho vyfotím.... :D Z benzínovýho taky tekl nějakej černej \"mazut, ale to sem nefotl, byl jsem celej od benzínu,nechtělo se mu ven.... :D

[upravil dne 3/8/10 godzila.01]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...