Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zouzisova 406 coupe - příprava na letní sezónu

Recommended Posts

Odesláno

Na HID sadu mám ještě čas, tak jsem si zvedl náladu alespoň tímhle :) ... Bylo mi řečeno, že prý jsem jak straka, co se nějak leskne blá blá blá :blablabla , že je to zlatavý je hezký ale jinak na houby .... :P .. Kolega odsud, Opl405, ví oč jde :D ... Rok záruka na vlákno, svítí to líp než to co tam bylo ... Mě to stačí :-P

Foto hýýýr :) :

snc00375.jpg

snc00376f.jpg

Prý pikačovina fotit světla ve dne .... Tyjo, mě chápejte, jsem mladý štěně který je nadšený i z pikačovin :aut:D

snc00377r.jpg

Odesláno

Taky mam v pánu kopit nějaké nové žárovky uvažoval jsem o Eltach +30% ale nevim sviti aspon trochu do modra nebo vubec? Hod tu prosím ještě fotlu v noc pro porovnáni. Jinak pěkný coupe.

Odesláno

nechcem nikoho urazit,ale podla mna su 6-tkove rady pazoutov designove najkrajsie,co kedy dali dokopy,vypadaju jak šelmy,vsetko vyrobene potom mi pripomina žaby,takze ti fandim,sam som chcel toto kupecko,ale nemam na to....

Odesláno

Táák , evidenčku mám za sebou, ještě pojištění a přihlášení... :) Dotááz : Nevíte někdo, jestli se platí nějaká ekodaň? Nebo jen 800 za přepis? Diiiky :)

Odesláno

Tak to si nejsem jsit jak je to u toho dvou litru ale u HDI s FAPem jsem neplatil žádkou eko dan. Jak jsi spokojený s těma žárovkama sviti vic než normálni?

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Jak jsi spokojený s těma žárovkama sviti vic než normálni?

Žárovky... Svítivost mají opravdu lepší než ty co jsem tam měl... Barva je taková studená bílá, když máš světla výš je to celkem protivný ( u čoček -> Jak vidíš ten zlom světla, ten je mírně namodralý, jinak studená bílá ) Takže normální (nažloutlý světlo ) se těmhle žárovkám nevyrovná. Zamálo peněz hodně muziky.

P.S.: Omluvuju se za výraz STUDENÁ-jsem po práci a už mi to tolik nemyslí, takže správný výraz si musíte domyslet :mad:

[upravil dne 9/8/10 PetrCoupe]

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

u aut od roku vyroby 2000 se neplati uz nic, ale jelikoz jsi psal ze mas 10 let stare auto, tak je to tak na hrane, jinak bys platil 3000,-

Díky díky :)

Odesláno

Takže dnes jsem strávil 3 hodiny na magistrátu, výsledek -> Nový SPZ ( RZ ) techničák atd + 3800,- v prdeli ... Bylo to zajímavý, páč jsem tam šel jen s tisícovkou. Zjišťoval jsem jak je to s tou ekodaní, přišel jsem na to, že žádnou neplatím... No jo, jenže ta ( s prominutím ) stará protivná zmalovaná rašple po mě chtěla 3800,- ... Že se to prý od loňského roku platí. Na ni vyvalím žárovky :o a říkám si že jsem tak trošku v prdeli.... Jako študent auto mám, ale prachy už jaksi ne ....

Ale prostě to to nepochopím.... Neřeknu ani půl slova kdybych přepisoval nějakou stodvacítku... ale tohle ... 4000 v prdeli a co z toho mám... houno...

Howgh

[upravil dne 17/8/10 PetrCoupe]

Odesláno

Díky :) Přehánět se to nebude... Na kola jsem se díval na aukru, nový, tak brigáda to jistí... Doufám teda... Jinak snížit, uvidí se jak to půjde :)

kamo, ked budes chces znizovat, daj mi vediet, ja mam takmer nepouzite weitec pruziny na znizenie 40/40, by som ti to dal za symbolicku cenu - ako ze sme coupeckari!;):D

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Díky :) Přehánět se to nebude... Na kola jsem se díval na aukru, nový, tak brigáda to jistí... Doufám teda... Jinak snížit, uvidí se jak to půjde :)

kamo, ked budes chces znizovat, daj mi vediet, ja mam takmer nepouzite weitec pruziny na znizenie 40/40, by som ti to dal za symbolicku cenu - ako ze sme coupeckari!;):D

Díky díky, ale když bych Chipa snížil, už bych nevjel do garáže... Už teď musím couvat zešikma. Ale po novým roce už takový bojový podmínky nebudou, takže se může uvažovat o takových věcech :) Každopádně moc díky za nabídku. P.S.: Nemáš nějaké díly na Coupátka? Myslím tím origo doplňky ( jestli něco takového existuje )

Odesláno

noooooo, myslim ze na to auto sa ani moc vela doplnkov nehodi, to auto vyzera dobre ako je

akurat budem davat origo zadne kridlo

a dost vela povodnych dielcov si davam potahovat karbonom, sa mi lubi:D

o vsetkom sa docitas v mojom vlakne, takze keby ta daco zaujimalo, kludne pis!

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

noooooo, myslim ze na to auto sa ani moc vela doplnkov nehodi, to auto vyzera dobre ako je

akurat budem davat origo zadne kridlo

a dost vela povodnych dielcov si davam potahovat karbonom, sa mi lubi:D

o vsetkom sa docitas v mojom vlakne, takze keby ta daco zaujimalo, kludne pis!

Oki..diik :)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Ten predny brzdovy kotuc a teda aj brzdic mi pripada taky troska smiesne maly ;)

Ale to je asi len zvyk...

Malinkej, to je.... Jako študent zatím na Bremba nemám :roll:mad: ... Akorát mě teď čekají desky a kotouče... Ikdyž jsou dobrý, musím :ticho:fnuk:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...