dolly1010 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Pěkná kára Že bych taky obměnil vozovej park? Jinak, vítej v klubu Citovat
PetrCoupe Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 Na HID sadu mám ještě čas, tak jsem si zvedl náladu alespoň tímhle ... Bylo mi řečeno, že prý jsem jak straka, co se nějak leskne blá blá blá , že je to zlatavý je hezký ale jinak na houby .... .. Kolega odsud, Opl405, ví oč jde ... Rok záruka na vlákno, svítí to líp než to co tam bylo ... Mě to stačí :-P Foto hýýýr : Prý pikačovina fotit světla ve dne .... Tyjo, mě chápejte, jsem mladý štěně který je nadšený i z pikačovin Citovat
Grlik Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Taky mam v pánu kopit nějaké nové žárovky uvažoval jsem o Eltach +30% ale nevim sviti aspon trochu do modra nebo vubec? Hod tu prosím ještě fotlu v noc pro porovnáni. Jinak pěkný coupe. Citovat
chechet Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 moc pekne Coupé, toz vitaj! Cyclony jsou krasne rafky, nech si je pro zimni pneu. Citovat
ohzyd Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 nechcem nikoho urazit,ale podla mna su 6-tkove rady pazoutov designove najkrajsie,co kedy dali dokopy,vypadaju jak šelmy,vsetko vyrobene potom mi pripomina žaby,takze ti fandim,sam som chcel toto kupecko,ale nemam na to.... Citovat
PetrCoupe Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 Táák , evidenčku mám za sebou, ještě pojištění a přihlášení... Dotááz : Nevíte někdo, jestli se platí nějaká ekodaň? Nebo jen 800 za přepis? Diiiky Citovat
Grlik Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Tak to si nejsem jsit jak je to u toho dvou litru ale u HDI s FAPem jsem neplatil žádkou eko dan. Jak jsi spokojený s těma žárovkama sviti vic než normálni? Citovat
ThorR Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 u aut od roku vyroby 2000 se neplati uz nic, ale jelikoz jsi psal ze mas 10 let stare auto, tak je to tak na hrane, jinak bys platil 3000,- Citovat
PetrCoupe Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: Grlik Jak jsi spokojený s těma žárovkama sviti vic než normálni? Žárovky... Svítivost mají opravdu lepší než ty co jsem tam měl... Barva je taková studená bílá, když máš světla výš je to celkem protivný ( u čoček -> Jak vidíš ten zlom světla, ten je mírně namodralý, jinak studená bílá ) Takže normální (nažloutlý světlo ) se těmhle žárovkám nevyrovná. Zamálo peněz hodně muziky. P.S.: Omluvuju se za výraz STUDENÁ-jsem po práci a už mi to tolik nemyslí, takže správný výraz si musíte domyslet [upravil dne 9/8/10 PetrCoupe] Citovat
PetrCoupe Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: ThorR u aut od roku vyroby 2000 se neplati uz nic, ale jelikoz jsi psal ze mas 10 let stare auto, tak je to tak na hrane, jinak bys platil 3000,- Díky díky Citovat
PetrCoupe Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 Takže dnes jsem strávil 3 hodiny na magistrátu, výsledek -> Nový SPZ ( RZ ) techničák atd + 3800,- v prdeli ... Bylo to zajímavý, páč jsem tam šel jen s tisícovkou. Zjišťoval jsem jak je to s tou ekodaní, přišel jsem na to, že žádnou neplatím... No jo, jenže ta ( s prominutím ) stará protivná zmalovaná rašple po mě chtěla 3800,- ... Že se to prý od loňského roku platí. Na ni vyvalím žárovky a říkám si že jsem tak trošku v prdeli.... Jako študent auto mám, ale prachy už jaksi ne .... Ale prostě to to nepochopím.... Neřeknu ani půl slova kdybych přepisoval nějakou stodvacítku... ale tohle ... 4000 v prdeli a co z toho mám... houno... Howgh [upravil dne 17/8/10 PetrCoupe] Citovat
BrankoKK Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Díky Přehánět se to nebude... Na kola jsem se díval na aukru, nový, tak brigáda to jistí... Doufám teda... Jinak snížit, uvidí se jak to půjde kamo, ked budes chces znizovat, daj mi vediet, ja mam takmer nepouzite weitec pruziny na znizenie 40/40, by som ti to dal za symbolicku cenu - ako ze sme coupeckari! Citovat
PetrCoupe Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: BrankoKK Díky Přehánět se to nebude... Na kola jsem se díval na aukru, nový, tak brigáda to jistí... Doufám teda... Jinak snížit, uvidí se jak to půjde kamo, ked budes chces znizovat, daj mi vediet, ja mam takmer nepouzite weitec pruziny na znizenie 40/40, by som ti to dal za symbolicku cenu - ako ze sme coupeckari! Díky díky, ale když bych Chipa snížil, už bych nevjel do garáže... Už teď musím couvat zešikma. Ale po novým roce už takový bojový podmínky nebudou, takže se může uvažovat o takových věcech Každopádně moc díky za nabídku. P.S.: Nemáš nějaké díly na Coupátka? Myslím tím origo doplňky ( jestli něco takového existuje ) Citovat
BrankoKK Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 noooooo, myslim ze na to auto sa ani moc vela doplnkov nehodi, to auto vyzera dobre ako je akurat budem davat origo zadne kridlo a dost vela povodnych dielcov si davam potahovat karbonom, sa mi lubi:D o vsetkom sa docitas v mojom vlakne, takze keby ta daco zaujimalo, kludne pis! Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: BrankoKK noooooo, myslim ze na to auto sa ani moc vela doplnkov nehodi, to auto vyzera dobre ako je akurat budem davat origo zadne kridlo a dost vela povodnych dielcov si davam potahovat karbonom, sa mi lubi:D o vsetkom sa docitas v mojom vlakne, takze keby ta daco zaujimalo, kludne pis! Oki..diik Citovat
PetrCoupe Odesláno 11. září 2010 Autor Odesláno 11. září 2010 RYCHLÁ ROTA ZJIZS N.C.A. o.s. Shot at 2010-09-11 Shot at 2010-09-11 Citovat
Y2K Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 Ten predny brzdovy kotuc a teda aj brzdic mi pripada taky troska smiesne maly Ale to je asi len zvyk... Citovat
PetrCoupe Odesláno 11. září 2010 Autor Odesláno 11. září 2010 Ten predny brzdovy kotuc a teda aj brzdic mi pripada taky troska smiesne maly Ale to je asi len zvyk... Malinkej, to je.... Jako študent zatím na Bremba nemám ... Akorát mě teď čekají desky a kotouče... Ikdyž jsou dobrý, musím :roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.