Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, shodou nahod se mi podarilo tuknou trochu kufr. Da se to nechat nejak vyklepat, aby to nevypadalo az tak blbe, nebo je to rovnou na novy dvere (coz bych momentalne nerad)? Diky

[upravil dne 1/8/10 tomasg]

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Pozri na toto vlákno http://www.preliaciny.sk/ možno nájdeš niekoho v tvojom okolí kto sa tým zaoberá, podľa mňa by sa to dalo povyťahovať na tej rovnej ploche, horšie to bude s tou hranou.

Diky za tip, netusis kolik by staly novy dvere? Aby oprava nevysla v podobny cenovy relaci.

Odesláno

Pokiaľ nemaš poškodený, prípadne prasknutý lak, tak sa to dá opraviť-povytláčať aj bez tmelenia a striekania.Su firmy, ktore to opravuju, napr. aj po krupobiti.

No a pokiaľ maš poškodeny lak, tak sa to da opraviť vytiahnutím, pretmelenim a nastriekaním.

Dvere je podľa mňa škoda vymieňať.

Odesláno

Nové dvere budú stáť určite viac keď si zoberieš len samotné nastriekanie jedného dielu stojí okolo 100€ a to nie v značkovom servise. Počkaj možno ti niekto bude vedieť zistiť aj cenu dverí.

Odesláno
Původně zaslal: majo30

Pokiaľ nemaš poškodený, prípadne prasknutý lak, tak sa to dá opraviť-povytláčať aj bez tmelenia a striekania.Su firmy, ktore to opravuju, napr. aj po krupobiti.

No a pokiaľ maš poškodeny lak, tak sa to da opraviť vytiahnutím, pretmelenim a nastriekaním.

Dvere je podľa mňa škoda vymieňať.

Lak vypada v pohode. Nasel jsem par firem, ktery to takto delaji. Poslal jsem foto, tak uvidim co mi poslou za kalkulaci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...