Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Honda CBR 900 RR - 1999 oplati sa ?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim :) Mám taký dotaz... Uvazujem o kupe motorky, nasiel som si totiz novu pracu, aj so sluzobnym autom, tj 306 pojde asi po skusobnej dobe prec ...

Preto by som si chcel splnit svoj dalsi sen ... Motoriek sa mi paci viacej, atd, ale nemam presne vybrany tip, hlavne som neni na to technicky zdatny, aby som vedel ci bola padnuta, ci ide dobre atd ...

Mam kamarata, co pracuje v BIKERSCENTRE v Trnave, ako mechanik, samozrejme motorkar ... Vcera nahodil ze ma na predaj Hondu CBR 900 RR, r.v. 1999 ... Ma 42 tis. KM ...

Toto je ona

http://motoride.sk/?P=inz_detail&ID=176111

S tym ze motorku budem servisovat dalej unho, a garantuje mi ze minimalne jednu sezonu sa jej ani nechytim, a potom len bezny, nie drahy servis, ktory mi spravi on ...

Na druhej strane tomu cloveku verim, ide len o to, co hovorite na tu motorku ... Kupuje druhu, len preto, lebo chodi jazdit na okruh, na Slovakiaring, a povedal, ze na ten okruh je ta motorka slaba, hlavne co sa tyka podvozku, a kupil novu motorku, takisto CBR 900 vku len novsi model ...

Cena bude pre mna trocha ina ako v tom inzerate ... Isli by ste do toho ?

[upravil dne 1/8/10 Lubk0]

Odesláno

Respektive viete mi poradit nieco ine rozumne v podobnych cenovych kategoriach ? Nerad by som prekrocil strop 4 tis. Eur ... Toto ma laka aj kvoli cene, aj ked som si nemyslel ze budem uvazovat niekedy nad supersportom ... V poslednej dobe ma prehovorilo dost ludi na motorku, co ma kapotu, povodne som chcel nahaca ...

Takisto nemozem mat moc malu motorku, vzhladom na to, ze mam 191 cm a 108 kg :) Npariklad na takej honde hornet 600 vke som jak slon na trojkolke ... Motorku neplanujem mat vecnost, pokial sa zacne darit, a budem na to lepsie, tak budem pokukovat po niecom novsom aspom 2006 atd ... Len teraz aspom nieco :)

Teraz si svagor kupil fungl novu Hondu Transalp 650 tku, neni to sice moj salok kavi, motorka skorej na kludne vozenie, ale ma to svoje caro ... Velkostovo mi vsak padla presne na centimeter ...

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

A už si předtím nějakou motorku měl? Protože nasednou rovnou na 900RR není dle mě zrovna dobrej nápad.

Naprosto souhlasim.:papa

Odesláno

Tak pokud jsi aktivně nejezdil tak si myslím,že 900RR není nejlepší volbou.

Já si udělal taky po letech radost pořídil moto v celkem slušném stavu za 1/3 toho co chceš dát ty-jinak počítej oblečení na moto+ kvalitní helma a jsi na cca 20-30 tis. k tomu.

[upravil dne 1/8/10 subin]

Odesláno

Aktivne ... Vlastnu motorku som nemal nejaky cas ... Posledne tri dni som cely dost najazdil na tom spominanom transalpe ... Predtym som jazdil motorky vecsinou kamaratov, Suzuki RF 600 R, Honda Hornet 600 F, Suzuki SV 650, Suzuki GSXR 750 ale aj moto ako Kawasaki Ninja ZX 10 R ... Nehovoriac o tisice kilometroch na Pionieroch, Simsonoch (jedneho som mal 4 roky) a na roznych verziach Jawi 350 ....

Nehovorim ze som najaktivnejsi motorkar, ale nemyslim si ze som novacik ... K motorkam mam respekt, a nejazdim ako niektory blazni ...

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

moj nazor je ze na jogurta 42 tkm je dost.vylietany stroj.stare a nezaujimava cena

Nevíš o čem mluvíš, v tom případě bych musel dělat generálku a Tvoje coupé by se v 60tis rozsypalo :blablabla

1. Poslední tři dny jsi jezdil na Transalpu jinak sis půjčoval motorky, v tom případě se klaním k ostatním, začít na něčem jiném, tyhle motorky chyby neodpouští, ale když myslíš... ;)

2. Bude mít najeto přes 60tis, moc bych se divil, kdyby ty km byly poctivé, zaměřil bych se hlavně na podvozek.

3. Cena je dle mého přemrštěná, alespoň v Česku bys za tohle koupil úplně jiné stroje.

4. Xenony na motorce jsou pěkná prasečina :blicismajlik

sečteno podtrženo - za ty peníze bych se podíval např. po novější CBR 600F ;)

Odesláno

Tiez sa priklanam k nazoru ze na zaciatok (teda akoze vlastnit svoju) cosi menej \"objemne\", sam viem ako motorka \"odpusta chyby\" a cim vacsi objem tym menej.

Takze pre dobro zachovania vedenia klubu (na SK) hladaj cosi mensie :D

A k motorke, osobne by som volil cosi novsie, cena sa mi zda vyssia ale ak by sa dokazal dohodnut....

A BTW, potom mi das odviezt ;)

Odesláno

Ono na devítce se dá v pohodě jezdit, v pohodě se dá jezdit i na Buse ale jde o to, jestli tu motorku využiješ. Devítka je větší, těžší, míň obratná a co se týče výkonu - ten stejně nevyužiješ ( můj názor ). Mám šestku a málokdy jde otáčkoměr do červenýho a je to až až.

Jinak je to 11 let stará motorka, ale pokud byla servisovaná a nemělo ji nějaký prase ( což bych si zrovna nesliboval od hlášky že je na okruh slabá ), tak s motorem nebude sebemenší problém a nebál bych se jí, resp. šestky bych se bál víc že je vylítaná. A co se týče km - já mám na Hornetu r. 99 nějakých 36tis. Ale najedu kolem 3 tis za sezonu.

Odesláno

Hadra: U sportovních motorek spíš než motor jde do kytek podvozek, kotouče... Btw neříkám, že se nedá jezdit pomalu na Buse, ale udržet Busu a lehkou šestku v krizovce je nebe a dudy :) Navíc na sportech je dost odlišný posez, tím pádem těžiště a sportovní motorka se do zatáček řídí úplně jinak, než cokoliv cestovního se širokýma řídítkama! Na to se často doplácí, Transalp jde do zatáček jak kolo a pak si sedneš na sporta a problém je na světě, nehledě na to, že kapoty a silný motor svádí k daleko rychlejší jízdě... ale jak říkám, finální volba stejně není na mě :super

Odesláno

Ach tazko tazko :D Poznam sa, a aj svoje skusenosti, a urcite na to nepojdem stylom ze teraz 600 vka staci, pokial bude pekna 900 tovka, tak bude 900 vka ... No uvidim, este si premyslim nieco ine ... Od tej CBR ky som sa uz odosobnil, i ked ten motor na nej ide uplne perfektne, a neni na nom vydet ani najmenej 42 tis. km

Odesláno

pata - do kolko toci jogurt a do kolko coupe?nehladiac nato ze s jogurtom sa robia prasaciny.ked si bol niekedy na zraze tak vies.povacsine tie stroje dostavali zahul.ja by som do toho urcite nesiel,jogurt si clovek nekupuje aby sa vozil 100 po okreskach.cest vynimkam ak vobec su

Odesláno

pata - do kolko toci jogurt a do kolko coupe?nehladiac nato ze s jogurtom sa robia prasaciny.ked si bol niekedy na zraze tak vies.povacsine tie stroje dostavali zahul.ja by som do toho urcite nesiel,jogurt si clovek nekupuje aby sa vozil 100 po okreskach.cest vynimkam ak vobec su

S jednej strany pravda, z druhej je ta CBR ka stavana na nieco uplne ine ako na co tvoje coupe alebo nejaky nahac ... Ono ani inziniery s hondy nedufaju ze ta motorka je na vykendove turisticke vylety :)

Odesláno

Nejdem ju brat ... I ked pochybnosti bokom, ako som spominal motorky su jeho zivot, a pracuje v najvecsom moto centre na slovensku, uz nejaky cas, servisy robi aj doma ... Motorka je v stopercentnom stave, ako podvozkovo, tak brzdy a motor ... Sadnut a vozit sa ... Zozenes taku aj lacnejsie, ale tak otazka je v akom stave ... To by si musel videt ...

Odesláno

Můj motor vydrží se základním servisem 250tkm a omezovač má v 11.5tis otáček. Počítám, že auta s omezovačem kolem 6tis mají z 500tis kolikrát docela respekt (pravda, taky nemám sporta).

Co dělají na srazech je každého věc, taky proto bych si motorku z ČR nekoupil - ale podobné prasečiny se dělají i u aut ;)

Lubk0 - no klidně si kup litra, jak říkám, je mi to jedno :D

Odesláno

Me ta honda taky neprijde nejak cenove zajimava, jedine ze by byla v top stavu. A tohle CBR se mi zda takovy az moc velky, masivni. Co treba R1 ta by se ti nelibila?

Ja mam GSX-R 750 rok 2001 a az na to ze na ni nemam cas jsem spokojen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...