Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mates to je hloupost.......seženeš typovej list nějaký značky a na kolech máš jinou značku (jestli se nepletu, bývá tam odlitá)

Stráňa to měl jednodušší i díky tomu, že to jsou origo kola. To co chceš ty se ti nejspíš nepovede, v česku je povoleno jen pár značek, vím jen o Ronalu, ale ještě pár jich je.....každopádně je to piplačka a lítačka a na noname kola to nedovedeš. Navíc bys ty noname kola musel mít i schválený na svý auto teď nevím jistě jestli od výrobce kol, nebo automobilky, no možná od obou a věř tomu že to nemáš.

Jinak stráno, moc pěkný, mooooooc, bomba kára, snad ji někdy potkám na živo a moc rád si nechám fláknout hubou o zem až mi spadne ;-)

Odesláno

ale nejní ;) všechno jde když se chce... Maresenka napiš mi SZ a něco stím vymyslíme... pošli mi rovnou stím udaje na kolech, pokud je tam KBA, ET no prostě všechno... nejlepší bude ofotit ruzný ty nápisy na tom a poslat fotky... ;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

dlouho jsem tu nebyl, tak něco přidám ať to tu nechátrá :)...pár fotek...srazovka

9azry0.jpg

... když už mám druhý auto, tak jsem mohl po letech udělat audio :)

4g3io0.jpg

a snažim se o něj furt starat

2dtwv15.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

celkom ma zaujal tvoj "kryt" motoru (ten cierny plast na motore s levikom :) ) , je to len u istych typov motorizacii alebo to mas dokupene alebo ako? Kedze ho ja nemam :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...