Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslim ze Imageshack miva obcas vypadky kdyztak muzes zkusit tinypic.com ja ho od jiste doby pouzivam a spokojenost :papa

Odesláno

Ahoj, nejsem tu dlouho, takže sjíždím vlákna a sbírám zkušenosti co a jak se dá udělat a jak si co usnadnit tím, že se to přiučím od Vás zkušenějších, tvé auto mě vělice nadchlo a inspirovalo, je výborné, držím ti palce at se vše daří. Snad ti někdy budu moct třeba napsat o radu, pokud mi něco nepujde. Hodně štěstí a hlubokou peněženku s dalšímy nápady :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

za tu cenu pro mě dostačující,ale ber to tak ,že autem nejezdím denně, poslední tři roky auto nejezdí v zimě, je tvrdej jako prase:), ale každá paráda něco stojí...na druhou stranu nemám s čím porovnávat je to můj první podvozek;)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

co tam mas za rozperu ? taky schanim nejakou takovu a nejak se nedari , a cim cistis ten motor ja kdyz vidim ty motory tady na foru na fotkach tak my je ztoho meho zle :mad:

Odesláno

Krásná práce, kdy se můžu stavit? :D ten hasičák nemá chybu. :super

mimochodem, nemáš zamluvenou kapotu u Speedyho 306? Má stříbrnou i s dekou. ;) Ptal jsem se na deku a už je rezervovaná. Tak jsem vzal alespoň nějaké drobnosti. :D Má mi je poslat poštou.

Odesláno

Borri28: rozpěru mám OMP a k tomu motoru, prostě hadr a čistim, žádný speciality nemám:), ale už se mu chvíli věnuju;)

Radim.1008: dík, kapotu zamluvenou nemám a deku furt schánim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...