Choze406 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Ahoj, ma nekdo zkusenosti s vymenou vackove hridele ? Jedna se o motor EW10J4 Stacily by mi jen zakladni rady a jake tesneni bych mel rovnou koupit a vymenit s ni. Diky za odpovedi Citovat
Dj333Cj Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Aký más dovod na výmenu vackového hriadela? Mozu s tým suvisiet aj ine veci,ktore treba spravit. Ak chces len pretesnit,tak musis zaaretovat motor,ako pri vymene rozvodov.Nadvihnes a odmontujes prave predne koleso aj s pravym oblozenim blatniku.Odkrytujes rozvodovy remen.Bude ti ale zavadzat prava vzpera motoru.Podopries motor odspodu,demontujes vzperu.Das dole kryt remena.Zaaretujes vacky a klukovku.(Demontaz klinoveho remena a napinaku nepopisujem...) Uvolnis napinaciu kladku rozvodoveho remena.Ak chces dat remen naspat,poznac smer otacania.Zhodis remen dole. Odmontujes ozubene koleso prislusneho vackoveho hriadela.Tam uvidis gufero.Nakrutis doneho protilahlo 2 vruty a gufero vytiahnes von. Vsetko ocistis,hlavne vnutro puzdra gufera a hriadel vacky.Nove gufero namazes olejom na klznych stranach aby lahsie vbehlo dnu.Budes ho musiet tlacit rovnomerne,tak si na to zober nejaku vhodnu trubku a zatlac ho dnu.Opatrne,aby si ho neposkodil!! Nahodis naspat koleso vacky zaaretujes a pokracujes ako pri vymene rozvodov. Ako sa sem vklada obrazok v prilohe? Mam hromadu fotiek,len to sem neviem dat. [upravil dne 1/8/10 Dj333Cj] Ak chces aj vymenit vacku,musis zhodit obe ozubene vackove kolesa a odmontovat zadny kryt remena.(Kryty vackovych hriadelov uz mas dole)Postupne povolis skrutky kryty lozisk vackoveho hriadela.Zacnes pri ozubenom kolese a postupujes po obvode.Poznac si obe veká,aby si ich dal na povodne miesto.(ak menis obe)Vymen hriadel a zmontuj opacnym postupom. Je to strucny postup rychlo napisany-ponahlam sa.Ak chces nieco presnejsie napis,poradime.Poripade dam fotku.Alebo podrobnejsi postup. Dodo [upravil dne 1/8/10 Dj333Cj] Citovat
Choze406 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Dekuju moc za rady takovej navod s fotkama jsem necekal, a jeste od modryho kupecka Vacky menim protoze mam ostrejsi od Kent Cams Jsou asi 3 firmy ktery delaj vacky pro muj motor ale chtel jsem s co nejmensi zmenou profilu. Tyhle nezvysujou rozsah otacek a neni ani treba menit zdvyhatka atd. takze snad se nijak vyznamne neprojevy na zivotnosti motoru. nevim prestne co to vsechno znamena ale treba ti ty treba budes Power Band Cam Lift(mm) Valve Lift(mm) Duration Timing Full Lift VC (mm) LTDC 2000-6500 I 9.34 E 8.66 I 9.34 E 8.66 I 258 Deg E 262 Deg 19/59 61/21 I 110 Deg E 110 Deg 0.00 I 0.94mm E 0.79mm sam si na vymenu netroufnu. urcite to dam do servisu. jen sem potreboval vedet jestli na ne ceka nejakej dalsi francouzskej patent Ty gufera bych teda mel rovnou vymenit za novy s vackama ? v druhovyrobe jsem je nenasel takze jedine original peugeot ? Mel bych koupit rovnou nove tesneni víka ventilu nebo tesneni krytu hlavy valcu ? [upravil dne 1.8.2010 Choze406] Citovat
Dj333Cj Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Gufera urcite vymenit. http://www.elitecat.sk/Default.aspx Gufero Elring 139CZK,tusim je to cena za 2kusy Tesnenie pod viko ventilov zvycajne funguje aj na druhy ci treti krat.Ale stoji to za zvazenie.Tesnenie pod krytom lozisk vacky je prevedene tmelom.Teda aspon u mna(XU10J4R)(Teda u brata,je to jeho auto -On je Dj333Cj-ja som brat -ked je napisane pod prispevkom Dodo-to som ja). tesnenie vika,kus cca 360 CZK [upravil dne 1/8/10 Dj333Cj] Citovat
Choze406 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Ok, necham urcite vymenit gurefa, vse vycistit a promazat. tesneni vika podle toho v jakym bude stavu tady jsem si prelozil neco od vyrobce vacek : namazat vačkového hřídele a zdvihátka olejem na vacky Po casovani zkontrolovat ze nedochazi ke kontaktu pistu s ventilem Pred nastartovanim zkusit nejdrive rukou volne otaceni a bezproblemovy chod. Neotacet starterem dlouho a hned po nastartovani drzet otacky min.2000 po dobu 20 minut aby doslo ke spravnemu mazani ! s bratrem by jste mohli prijet na sraz kupecek Citovat
Choze406 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 muzes mi jeste poradit pořadí a utahovací momenty předepsané výrobcem ? Citovat
Dj333Cj Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Skrutky vika vackoveho hriadela poporadi najprv 5Nm potom 10Nm Stredovy srob upevnujuci ozubene koleso vackoveho hriadela 75Nm Sroby krytu vaciek 10Nm [upravil dne 4/8/10 Dj333Cj] Citovat
Choze406 Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 diky za info potom nahodim zaznam z mereni na brzde Citovat
Dj333Cj Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Zamalo. Potom daj merania pred aj po vymene,som fakt zvedavy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.