godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Tak já osobně kouřím no... To je pak těžké.... Ale kouřit v autě mi může málo kdo,přece tam nenechám kouřit každýho pitomce,aby mi to tam propálil..... Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Jako nic proti nikomu,jo,ale ja bych zakazal koureni v aute stejne jako telefonování.A ono to fakt vypada hrozne,kdyz nekdo ma tu ruku z okynka a tam zvaro.Pak to dopadne,tak v tom filmu Kdo huli ten umi. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Ale prosímtě.... To by bylo za chvilku jak ve Francii kde se nesmí ani pít,ani jíst ani kouřit když řídíš.... za chvilku zakážou i žvejkat za jízdy Citovat
vendelinek Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 V autě se prostě nekouří a basta ,taky sem kuřák,kouřim všude možně ,ale v autě? NIKDY Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Tak a máš to. Navíc,koupit auto po kuřákovy?Fuj,nikdy.Zažloutlej strop,sem tam propálená sedačka,koberec,palubovka,no nikdy. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Kouřím v autě normálně a nikdy jsem si nic nepropálil.... a co se týká zažloutlýho stropu tak to určitě ve 406 nemám... Podle mně když je otevřený okýnko jde všechno ven a v autě toho zbyde minimum,ale to bych nehrotil to je truchu jiná diskuze..... Co ten palubní PC počítá vám spotřebu správně ? Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Všechen kouř jde dovnitř Jako u me jo,ten palubni pocitac je docela presnej a ja mu muzu verit i pri prepocitavani s nadrzi a kilometrama. Ja se pohybuju na 6,9 - 8,0 ale jezdim hodne mesto. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 No po městě sem jezdil včera celý den a momentální byla pořád 10-25 litrů.... asi ten displej vypnu Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Tak s těch cifer by mě asi rozbolely oči Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Ale průměrná podle PC stále je 8.4 .... proto mi to hlava moc nebere.... Citovat
Blizzard Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Popelník mam funkční... pochopitelně není na prodej Pal. PC počítá spotřebu +/- přesně (u mě ukazuje o 0,1l víc). teď jsem na 12,6l/100 vesměs městskýho provozu. Mimo město jezdí za 8,4/100, ale těch pár kiláků po vesnicích to nevytrhne Počítadlo aktuální spotřeby je u 3,0 spíš pro pobavení bo to háže strašný cifry (ještěže max 30/100. kolegovo mazda 2,0benz se při rozjezdu dostane na 148l/100) jo a gratuluju ke káře. někdy se zase stavím se na ní podívat Citovat
dzana.m Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 me taky počitadlo ukazuje spravne je jasný že při rozjezdu mi vylítne spotřeba až 18/100 ale to neřeším je to momentalní spotřebe prumer mam 10,7 a sem spokojenej:) Citovat
pagot Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 k tej spotrebe , pred tou celodeni jizdou po meste si vynuluj pocitadlo ,pokud uz tam mas treba 2000km najeto , prumer leze nahoru pomalu za celodenni jizdu po meste 8.4l mit s 2.2i asi nebudes ,pokud jo tak mas krasnou spotrebu jestli me pc ukazuje spotrebu presne nevim nikdy jsem to nepocital , ale na 17kach me spotreba sla o 0,5l nahoru ,vzhledem k tomu ze 16 i 17ky jsou stejne siroke tak je to teda dost Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Blizzard: Klidně se někdy zastav... dzana.m : Jo mně při rozjezdu taky,ale přijde mi že to tu spotřebu nepočítá aktuálně jaká je,ale že to průměruje,protože mám třeba deset a pustím nohu z plynu a mám pořád deset a pomalu to jde dolů... pagot : Celkově mám tetko natočeno asi 200km,mám to auto dva dny... Takže tam by se to ještě mělo projevovat celekm rychle.... Citovat
Budhas Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Máš to vynulovaný? Nevím,jak to má monochrom,ale ja u sebe mam Route 1 a Route 2.Jednu pouzivam na jednu nadrz a tu druhou si nechavam na dlouhodobou spotřebu. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Jo jasný je to v tomhle asi stejný.... Má to 1 a 2 , jednu si chci nechat na dlouhodobou a druhou budu používat na aktuální nádrž... .) Citovat
godzila.01 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Neví někdo kolik to má míst ? Jestli je ta dlouhodobá jen do 9.999km , nebo až třeba do 99.999km ? Jinak ještě by mně zajímalo jak se operuje s tím tempomatem? Nikdy jsem to v autě neměl,ale tuším že je to ta levá spodní páčka u volantu,nějak nevím co s tím Ale jinak si na ty páčky a hejblata už začínám docela zvykat... Citovat
Tomin0007 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Jj, je to ta malá páčka dule vlevo........při jízdě normálně otočíš tím kolečkem na páčce, na malým displeji mezi budíkama se ti ukáže, že je tempomat aktivní a pak si tou páčkou (buď nahoru, nebo dolů) přidáš na potřebnou rychlost....... Citovat
shwaara Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 9.999km, přečti si už konečně ten návod, chlape Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.