Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako nic proti nikomu,jo,ale ja bych zakazal koureni v aute stejne jako telefonování.A ono to fakt vypada hrozne,kdyz nekdo ma tu ruku z okynka a tam zvaro.Pak to dopadne,tak v tom filmu Kdo huli ten umi. :D

Odesláno

Kouřím v autě normálně a nikdy jsem si nic nepropálil....:myslim a co se týká zažloutlýho stropu tak to určitě ve 406 nemám... Podle mně když je otevřený okýnko jde všechno ven a v autě toho zbyde minimum,ale to bych nehrotil to je truchu jiná diskuze..... :aut

Co ten palubní PC počítá vám spotřebu správně ?

Odesláno

Všechen kouř jde dovnitř :P

Jako u me jo,ten palubni pocitac je docela presnej a ja mu muzu verit i pri prepocitavani s nadrzi a kilometrama. Ja se pohybuju na 6,9 - 8,0 ale jezdim hodne mesto.

Odesláno

Popelník mam funkční... pochopitelně není na prodej :)

Pal. PC počítá spotřebu +/- přesně (u mě ukazuje o 0,1l víc). teď jsem na 12,6l/100 vesměs městskýho provozu. Mimo město jezdí za 8,4/100, ale těch pár kiláků po vesnicích to nevytrhne :)

Počítadlo aktuální spotřeby je u 3,0 spíš pro pobavení bo to háže strašný cifry (ještěže max 30/100. kolegovo mazda 2,0benz se při rozjezdu dostane na 148l/100) :)

jo a gratuluju ke káře. někdy se zase stavím se na ní podívat :super

Odesláno

me taky počitadlo ukazuje spravne je jasný že při rozjezdu mi vylítne spotřeba až 18/100 ale to neřeším je to momentalní spotřebe prumer mam 10,7 a sem spokojenej:)

Odesláno

k tej spotrebe , pred tou celodeni jizdou po meste si vynuluj pocitadlo ,pokud uz tam mas treba 2000km najeto , prumer leze nahoru pomalu :)

za celodenni jizdu po meste 8.4l mit s 2.2i asi nebudes ,pokud jo tak mas krasnou spotrebu

jestli me pc ukazuje spotrebu presne nevim nikdy jsem to nepocital :) , ale na 17kach me spotreba sla o 0,5l nahoru ,vzhledem k tomu ze 16 i 17ky jsou stejne siroke tak je to teda dost

Odesláno

Blizzard: Klidně se někdy zastav... :)

dzana.m : Jo mně při rozjezdu taky,ale přijde mi že to tu spotřebu nepočítá aktuálně jaká je,ale že to průměruje,protože mám třeba deset a pustím nohu z plynu a mám pořád deset a pomalu to jde dolů... :(

pagot : Celkově mám tetko natočeno asi 200km,mám to auto dva dny... ;) Takže tam by se to ještě mělo projevovat celekm rychle....

Odesláno

Máš to vynulovaný? Nevím,jak to má monochrom,ale ja u sebe mam Route 1 a Route 2.Jednu pouzivam na jednu nadrz a tu druhou si nechavam na dlouhodobou spotřebu.

Odesláno

Neví někdo kolik to má míst ? :) Jestli je ta dlouhodobá jen do 9.999km , nebo až třeba do 99.999km ?:)

Jinak ještě by mně zajímalo jak se operuje s tím tempomatem? Nikdy jsem to v autě neměl,ale tuším že je to ta levá spodní páčka u volantu,nějak nevím co s tím :D Ale jinak si na ty páčky a hejblata už začínám docela zvykat... :)

Odesláno

Jj, je to ta malá páčka dule vlevo........při jízdě normálně otočíš tím kolečkem na páčce, na malým displeji mezi budíkama se ti ukáže, že je tempomat aktivní a pak si tou páčkou (buď nahoru, nebo dolů) přidáš na potřebnou rychlost.......:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...