Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Shanim, shanim a nemuzu sehnat elektrony na 406ku original peugeotacky 15\' prinejhorsim 16\'!!! Nevite nekdo o nejakejch?

Nejlepe Ouragany :cool: ale nevim nevim :(

Stacej jakykoliv ale chtel bych tam proste toho lvicka :D:D:D :papa

Odesláno

Mam neoriginal i se lvickama. Poslu mailem, nejde mi to sem hodit jako foto

Odesláno

2 kveton

www.annonce.cz.......najeď si na \"pneumatiky, disky, ráfky\" zadej si podrobné vyhledávání, zadej peugeot a stáří do 48 hodin a můžeš si vybírat.

Před rokem jsem sehnal origo za 8tisíc obuté a se šrouby bez jediného škrábance. Chce to jen čekat, vybírat a nic neuspěchat. Teď je ta správná doba na koupi elektronů za dobrý peníz....;)

[Editován dne 11/10/04 Radek V.]

Odesláno

Možná prodám ty svoje. Ještě nevím, ale přijde mi těch 17\" už trochu málo. Není to myšleno jako provokace, když tu diskutujete o 16\", ale pokud by někdo dal rozumnej peníz, tak bych je možná pustil.

Odesláno

Bez pneu chci za ne 9 tisic, s pneu cca 14 tis.(rok stare)

Mohu udelat detailni foto kazdeho elektronu zvlast. Vypadaji fakt pekne na aute. Kvetone dostal jsi ode mne mail i s obrazky?

Odesláno

Nabízím Alu kola origo peugeot (chromový lvíček) 15\", 5x paprsek do vrtule, s pneu CONTINENTAL 195-55-15. Ale měl jsem je jako základní vybavení na 206XS, tak nevím jak středová díra.

Odesláno

Jsou to Dial - 7,5J x 17\" a jsou 4x108. Dnes jsem je sundal z auta a hodil tam plecháče se zimním obutím. Pneu už jsou na těch elektronách vážně na vyhození. Je to tak na dojetí do pneuservisu :D Měl jsem tam obuté 215x40 a v zatáčkách to sedělo jak přibitý.

Jinak foto je taky na stránkách mého auta: STRÁNKY MÉ 307 vlevo nahoře. Jsou tam kola taky trochu vidět.

Co jsem koukal na ostatní nabídky, tak 10.000,- je fakt super cena.

Odesláno

Destiny : Rad bych je viděl. Koukám, že jseš z Prahy. Když mi do mailu pošleš kontakt, tak bych se zejtra ozval a domluvili by sme se. x.plod@seznam.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...