Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem!

Tak jsem se vcera stal novym majitelm peugeota 407sw, co nejdrive nadhodim nejake fotky, jakmile auto jeste trosku umyji a bude pekne pocasi :-) Diky moc vsem za rady, ktere jste mi poskytli! Mam posledni prosbicku, ruzne jsem tady procital forum ohledne dodelani tempomatu, ktery vuz bohuzel nema a docela me to mrzi, udajne by to melo jit, ale jen u nekterych vozu a zjisti se to na diagnostice. Ma nekdo zkusenost, kde mu to za zajimavou cenu udelali i pripadne s montazi? Myslim tim treba za cenu kolem tech 4tisic a ne za nejakych 14 nebo kolik chce servis peugeot.

Dekuji vsem

P.S: stredocesky kraj a okoli by byl nejlepsi ;)

Odesláno

Diky moc, zkusim ho kontaktovat, kazdopadne nevim odkud je, pripadne bych se klidne projel i za tebou, to bych nejak zvladnul :-) Co se tyce tempomatu, chtel jsem akorat klasickej, zmacknu na rychlosti 150 a auto ji bude drzet dal, nad omezovacem jsem ani nepremyslel. Mozna blbej dotaz, ale k cemu je vlastne dobrej? Jsou to pro me moc nove vychytavky, ja byl nyni zvyklej jezdit v 15let starem VW Passat :-)

Ahoj Jarda

Odesláno

jarda007 používam aj tempomat aj obmedzovač a som spokojný mám to od výroby.

Přema musím ti trošku oponovať s tým obmedzovačom je to perfektná vec hlavne teraz keď na každom mieste (aspoň u nás na SK) merajú policajti rýchlosť, nastavím v meste 50 km/h a nemám strach že ma namerajú. Záleží od toho kto akú jazdu preferuje, keď má niekto rád pohodovú jazdu tak ten obmedzovač je výborná vec. Je to môj názor a môžem len odporučiť.

Odesláno

Ja som ho montoval pred dvomi týždňami. Páčka stála 70€ nacvakol som ju sám a na diagnostike som dal za 26€ aktivovať tempomat, automatické svietenie a čidlá merania tlaku v pneumatikách. Takže dohromady nejakých 96€. Keď si to dáš do servisu aj namontovať (čo je podľa mňa blbosť, lebo to zvládne aj laik) tak nejakých 130€ :o

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Judes pro me taky nepotrebna vec,ale kazdy jsme jiny a nekomu to vyhovovat muze...

Presne tak, keď dnes je taká doba že sa motory čo najviac odhlučňujú aby mali cestujúci komfort v kabíne a nie každý sleduje otáčkomer a raz dva máš prekročenú rýchlosť. Nie je to môj prípad ale stretol som sa s tým u viacerých vodičov hlavne tých čo mali predtým staršie autá napr. Š-120,Favorit atď...

Odesláno
Původně zaslal: Přema

....kromě tempomatu ti ještě aktivuji plno doplnkových funkcí auta....stačí se jen domluvit

Ahoj Přemo, co takhle hodit sem seznam doplňkových funkcí, které jdou ( a běžně nejsou ) na autě aktivovat?Určitě by to uvítalo více majitelů 407miček.Třeba nás ani nenapadne, že se ta která funkce vůbec aktivovat dá.

Viz zobrazení snímačů tlaku pneu a teploty na velkém displeji.

Tak co, chtělo by se ti?;)

Odesláno

Vše záleží od modelu,r.v.,motorizace, výbavy, systému řídících jednotek atd. atd.......není dané že to co jde na jednom musí jít i na 100% na jiném autě......

Odesláno

To mi je jasný.Jde mi o to, že když ani nevím, že nějaká funkce existuje, tak mě nenapadne se pídit po tom, jestli jde na mém auti aktivovat.

Třeba zobrazení překážky za autem je jedna z nich.Kdybych se to nedočetl tady v servise mi to nikdo nenabídnul.Teď zkusím ty snímače v pneu.Buď půjdou, nebo ne.Ale vím, že je ta možnost.

Chápeš o co mi jde?

Odesláno

Diky, ja to nejak vymyslim co a jak a urcite bych se rad ozval, napsal jsem tedy uz i uzivateli, ktereho si mi doporucil, ale pokud bys zvladl i jine funkce, ani netusim jake ;) nejak bysme se urcite dohodli. Zatim ahoj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...