jarda007 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Ahoj vsem! Tak jsem se vcera stal novym majitelm peugeota 407sw, co nejdrive nadhodim nejake fotky, jakmile auto jeste trosku umyji a bude pekne pocasi :-) Diky moc vsem za rady, ktere jste mi poskytli! Mam posledni prosbicku, ruzne jsem tady procital forum ohledne dodelani tempomatu, ktery vuz bohuzel nema a docela me to mrzi, udajne by to melo jit, ale jen u nekterych vozu a zjisti se to na diagnostice. Ma nekdo zkusenost, kde mu to za zajimavou cenu udelali i pripadne s montazi? Myslim tim treba za cenu kolem tech 4tisic a ne za nejakych 14 nebo kolik chce servis peugeot. Dekuji vsem P.S: stredocesky kraj a okoli by byl nejlepsi Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Kontaktuj člena pp205 on ti tempomat aktivuje a dodá i páčku..... Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Už sem tempomat párkrát i s dodáním páčky aktivoval ale si asi trochu z ruky Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Jde i o to jestli chceš i omezovač rychlosti nebo ti stačí fakt jenom tempomat.....u omezovače se musí měnit i plynový pedál Citovat
jarda007 Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Diky moc, zkusim ho kontaktovat, kazdopadne nevim odkud je, pripadne bych se klidne projel i za tebou, to bych nejak zvladnul :-) Co se tyce tempomatu, chtel jsem akorat klasickej, zmacknu na rychlosti 150 a auto ji bude drzet dal, nad omezovacem jsem ani nepremyslel. Mozna blbej dotaz, ale k cemu je vlastne dobrej? Jsou to pro me moc nove vychytavky, ja byl nyni zvyklej jezdit v 15let starem VW Passat :-) Ahoj Jarda Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 pp205 je z mělníku.......omezovač na nepřekročení nastavené rychlosté...uplně nepotřebna věc Citovat
Judes Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 jarda007 používam aj tempomat aj obmedzovač a som spokojný mám to od výroby. Přema musím ti trošku oponovať s tým obmedzovačom je to perfektná vec hlavne teraz keď na každom mieste (aspoň u nás na SK) merajú policajti rýchlosť, nastavím v meste 50 km/h a nemám strach že ma namerajú. Záleží od toho kto akú jazdu preferuje, keď má niekto rád pohodovú jazdu tak ten obmedzovač je výborná vec. Je to môj názor a môžem len odporučiť. Citovat
ace11 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Judes pro me taky nepotrebna vec,ale kazdy jsme jiny a nekomu to vyhovovat muze... Citovat
patko79 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Ja som ho montoval pred dvomi týždňami. Páčka stála 70€ nacvakol som ju sám a na diagnostike som dal za 26€ aktivovať tempomat, automatické svietenie a čidlá merania tlaku v pneumatikách. Takže dohromady nejakých 96€. Keď si to dáš do servisu aj namontovať (čo je podľa mňa blbosť, lebo to zvládne aj laik) tak nejakých 130€ Citovat
jarda007 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Diky moc za info, tak to mi bude urcite stacit tempomat, rychlost si omezim sam, kdyz se mi bude chtit Citovat
Judes Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Původně zaslal: ace11 Judes pro me taky nepotrebna vec,ale kazdy jsme jiny a nekomu to vyhovovat muze... Presne tak, keď dnes je taká doba že sa motory čo najviac odhlučňujú aby mali cestujúci komfort v kabíne a nie každý sleduje otáčkomer a raz dva máš prekročenú rýchlosť. Nie je to môj prípad ale stretol som sa s tým u viacerých vodičov hlavne tých čo mali predtým staršie autá napr. Š-120,Favorit atď... Citovat
ace11 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Urcite a hlavne at jsme spokojeni vsichni :) Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Pokud se chceš projet.....klidně dojed.....páčku připravím a kromě tempomatu ti ještě aktivuji plno doplnkových funkcí auta....stačí se jen domluvit Citovat
pkr Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Původně zaslal: Přema ....kromě tempomatu ti ještě aktivuji plno doplnkových funkcí auta....stačí se jen domluvit Ahoj Přemo, co takhle hodit sem seznam doplňkových funkcí, které jdou ( a běžně nejsou ) na autě aktivovat?Určitě by to uvítalo více majitelů 407miček.Třeba nás ani nenapadne, že se ta která funkce vůbec aktivovat dá. Viz zobrazení snímačů tlaku pneu a teploty na velkém displeji. Tak co, chtělo by se ti? Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Vše záleží od modelu,r.v.,motorizace, výbavy, systému řídících jednotek atd. atd.......není dané že to co jde na jednom musí jít i na 100% na jiném autě...... Citovat
pkr Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 To mi je jasný.Jde mi o to, že když ani nevím, že nějaká funkce existuje, tak mě nenapadne se pídit po tom, jestli jde na mém auti aktivovat. Třeba zobrazení překážky za autem je jedna z nich.Kdybych se to nedočetl tady v servise mi to nikdo nenabídnul.Teď zkusím ty snímače v pneu.Buď půjdou, nebo ne.Ale vím, že je ta možnost. Chápeš o co mi jde? Citovat
jarda007 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 Diky, ja to nejak vymyslim co a jak a urcite bych se rad ozval, napsal jsem tedy uz i uzivateli, ktereho si mi doporucil, ale pokud bys zvladl i jine funkce, ani netusim jake nejak bysme se urcite dohodli. Zatim ahoj Citovat
jarda007 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 Tak jsem uz nahodil par fotek, muzete se mrknout a kdyztak meho noveho milaska pochvalit nebo zkritizovat, hlavne odpurci bile barvy http://milovice.rajce.idnes.cz/Nova_kara_Peugeot_407_SW/ Jinak je to 2.0HDi a krome jiz zmineneho tempomatu a indikatoru parkovani to ma snad vse, tedy jeste sedacky nejsou v elektrice Citovat
pkr Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Za mě pěkný. Ale nejdůležitější je, že jsi spokojenej ty. Přeju hodně km bez problémů a nehod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.