Branulik1 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 mám parťáka asi 2 mesiace a chcel by som vymeniť repro. mám taký pocit že ani v palubovke nie sú výškové. chcel by som tam dať origo repro. poradí mi niekto ako sa k ním dostanem? ako zhodiť tapacír dverí a ako v palubovke? prosím Citovat
serzo33 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Kable budu isto natahane,aj do dveri aj do polubovky,ja som ich tam nasiel,mam rocnik2000,na palubovke som opatrne zhodil mriezky,a z dverami som sa pobavil kym som na to prisiel ako zhodit tapacir, mi poradili tu na fore,aj kable kde mam hladat sam by som ich nenasiel,boli prilepene paskou o dvere. Citovat
Branulik1 Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 tak som to prezrel. zhodil som kryty na palubovke a po kabloch ani stopy.:grr vo dverach som nasiel repro uz aj s vyskovymi ale nie je to ono. musim rozobrat celu palubovku aby som tam dostal kable? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.