Saber Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 caute vsetci,,,na tomto fore moc nepisem,vela ludi o mne nevie,ale som tu denne a denne citam novinky ...chcem mozno pocut nazory ludi co tym presli a vedia co a ako,musim to,musim JU zo seba dostat tak sa rozpisem...je to trapne,ale snad to troska pomoze a potom sa topic zmaze ...bol som s priatelkou 3roky,mesiac a 6dni...dnes si povieme definitivne koniec,,,koniec kvoli inemu s ktorym mi pripada ze chce len tie zaciatky,pohlady,spoznavanie a hned skocit s nim do postele aj ked vie co strati...tato kriza sa uz taha dlho a daval som jej stale sance jak picino a aj tak ma klamala a podjebavala s niekym s kym si len tak pise,za mojim chrbtom sa stretavali a dokonca sa bozkavali,mam pristup na jej face a dnes som nespal a nad ranom zistil ako ho chce,,pise mu prva co u mna nikdy nerobila...ale dost o bolesti,tie 3roky nam bolo krasne,doma to ma strasne tazke,v takom smere ze je najmladsia a robi vsetko sama ako otrok,neni tam vztah matka-dcera ani nic a vzdy nasla utechu vo mne a v nasom vztahu,,,,vie o co prichadza ale aj tak ide,kamaratky ju odhovaraju, ale aj tak ide,ja som uz prestal verit a nedokazem to ked ma podjebava a vie o tom a aj tak si ide za NIM...ide si za pohladmi a sexom..... prepacte za tento topic a kecy od mladeho chalana,,,ale ono to bolo troska ine nez to teraz byva a ona bola ina a robil som pre nu vsetko,asi aj to k tomuto pomohlo ...dakujem ked ma cosi napadne,alebo sa spytate odpisem,napisem Citovat
Ferry Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 jak se rika, pro jedno kviti, slunce nesviti je ti 20, takovych potkas jeste X - dalsich Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 jo viem,,,ja som z velkej casti \"zmiereny\" ale musim to zo seba dostat a naozaj ma to sere,ze jej davam vsetko,snazim sa chcem ale ona nie,ona radsej nezavezny sex a znamost ktora mozno neskor prerastie.....des a boli to kedze takato nebola a odrazu... Citovat
georgegg Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 ferry má pravdu, seš mladej a takovejch a třeba i lepšíš poznáš, můj strejda když sem byl mladší a chodil s holkou dýl jak dva měsíce vždycky řikal, seš mladej tak si toho užívej, to my když byli mladý tak jsme každej tejden šli na zábavu a pokaždý s jinou:aut. Ted to bolí ale určitě nesed doma, koukej někam vypadnout s kámošema a neužírej se Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 ved prave,,,doma ma to zoziera a dnes ideme posledny krat von kde sa definitivne rozhodne...ale ja uz koncim a ak chce ona nech sa snazi,,,,ja uz mam toho dost a nedokazem to ked ma podjebavala a podjebava ...este to chvilku dnes vydrzim...zacvicim si a snad to troska pominie,,,ale mam strasnu chut toho chlapca troska prekvapit a ... strasne nervy mam,ale to asi nie je riesenie a lepsie bude zas zdvihnut hlavu ze jo Citovat
dolly1010 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 No, co ti budu povídat, já se rozešel asi po 3 letech a asi 4 měsících (před 3/4 rokem) Nic moc, no Ale jak psal Ferry. Navíc jeden chlap (50 let) u nás v práci říkal: \"Seš mladej, ty musíš každej den klátit jinou\" :D A nebudu ti radit ať na to třeba nemyslíš, nebo tak...ono to prostě nejde Někdy má člověk fakt chuť Hlavně nezačít s chlastem! [upravil dne 27.7. 10 dolly1010] Citovat
shark734 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 taketo baby poznam a radim ti ruky prec...len slubuju a za par dni to porusia ako bolo spomenute vyssie, treba vypadnut z domu a nemyslet na to inak co sa deje lebo za posledny mesiac sa aj kamaratom rucaju vztahy? Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 \"Seš mladej, ty musíš každej den klátit jinou\" :D ..:D tak toto je dobre...a jak si to prezil?...bude ma to ubyjat,to je jasne ale chcem sa postavit na nohy co najskor...asi brigada(many do auta,to mi robi radost) budem sa hrat s autickom a mozno sa vratim k cviceniu,,,robil som wu shu(kung-fu) Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 inak co sa deje lebo za posledny mesiac sa aj kamaratom rucaju vztahy? ...ja to tiez nechapem,leto ,letne flamy a zeny su asi nejake zaletne,lebo oni maju na vyber az az..co narobime..som myslel ze ja mam inu,doteraz bola,,,ale stalo sa Citovat
kveton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 musím souhlasit, jsi mladej, a určitě najdeš jinou a lepší! právě procházím něčím podobným a vím jak se cítíš. Jen to mám trošku složitější, nebyly to 3 roky ale 10 let + manželství + dcera. Vy už se nemusíte nikdy potkat, nemusíte se stýkat a ta bolest daleko dřív pomine. Začni si trošku užívat a uvidíš že bude líp Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 mna aj taha to byt sam a skusat ine a ZIT v inom smere na inej ceste nez do teraz,,,ale som naivny optimista,blizenec a dal som jej moc sanci a len sa hrala....nechcem aby to pominulo,ale lepsie je zabudnut,,,mozno casom ked si uvedomi to o co prisla...otom mi tiez hovorila stale dokola,ze prve alsky nikdy nevidu,boji sa toho atd....asi este neni zrela na normalny vztah ...teba mi je tiez luto,ze sa ti to ruca a mas to asi milion krat tazsie Citovat
kveton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 taky koukám jak se kolem vztahy hroutí a nestačim se divit ještě mě napadá jedno moudro, pokud je vztah pevnej a má vydržet, tak z toho nikdo neuteče a klape to dál. Pokud jeden jde ze vztahu pryč, pak to prostě neklapalo, tomu dotyčnému něco chybělo a vztah nemá budoucnost. Myslim si, že je lepší to ukončit a jít dál než v nefungujícím vztahu vydržet a trápit se ... Citovat
vendelinek Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Vím že to bolí,ale snaž se to \"rozchodit\" neházej (jak se řiká) flintu do žita,naplánuj si a promysli co bude dál,třeba ti pomůže relaxace tim způsobem,že zajdeš do FITKA ,najdeš si zase nový kamarády a kamarádky,vem si auto a udělej si krásnej a pohodovej výlet do přírody, nebo do lesa ,tam je krásnej vzduch a z hluboka dýchej,uvidíš že myšlenky budou někde jinde,hledej jinou zábavu,nemysli na to, mysli jen dopředu a věř ,že najdeš tu pravou a možná i lepší a věrnější,držim ti pěstičky ať ti to všechno dobře dopadne Citovat
ujomarian Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 takychto rozchodov este zazijes --- liter slivovice ta z toho vylieci a nezabudni že žien je na svete viacej ako chlapov Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: vendi.stejskal Vím že to bolí,ale snaž se to \"rozchodit\" neházej (jak se řiká) flintu do žita,naplánuj si a promysli co bude dál,třeba ti pomůže relaxace tim způsobem,že zajdeš do FITKA ,najdeš si zase nový kamarády a kamarádky,vem si auto a udělej si krásnej a pohodovej výlet do přírody, nebo do lesa ,tam je krásnej vzduch a z hluboka dýchej,uvidíš že myšlenky budou někde jinde,hledej jinou zábavu,nemysli na to, mysli jen dopředu a věř ,že najdeš tu pravou a možná i lepší a věrnější,držim ti pěstičky ať ti to všechno dobře dopadne dakujem moc!!!tieto slova davaju toho vela Citovat
kveton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: Saber mna aj taha to byt sam a skusat ine a ZIT v inom smere na inej ceste nez do teraz,,,ale som naivny optimista,blizenec a dal som jej moc sanci a len sa hrala....nechcem aby to pominulo,ale lepsie je zabudnut,,,mozno casom ked si uvedomi to o co prisla...otom mi tiez hovorila stale dokola,ze prve alsky nikdy nevidu,boji sa toho atd....asi este neni zrela na normalny vztah ...teba mi je tiez luto,ze sa ti to ruca a mas to asi milion krat tazsie neni to lehký, ale už jsme od sebe 8 měsíců, s prckem jsem skoro každej víkend a musim říct, že je to \"super\" (v rámci možností). Daleko víc si jí užívám, mám novou přítelkyni, dcera s ní vychází moc dobře a ač jsem tomu nevěřil, jsme daleko šťastnější. Mám víc energie si s ní hrát, podnikat výlety, fakt si to užíváme a je to vidět i na dceři. Když jsme s bejvalkou vztah drželi a byli hádky, nebyla tak šťastná a spokojená jako je teď. Citovat
dolly1010 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Jeden chlap od nás z práce je tky rozvedenej, má syna (8 let) a řek bych, že se s tím celkem vypořádal. Navíc není takovej usedlej, tak vezme kluka a jede na vejlet na den pod stan, nebo tak. Na silvesta jel do Švédska Řákal, že sepotřeboval odreagovat po rozvodu... Nejhorší je, když v tom jsou prachy, barák a hlavně děcka :| Tu svoji (bejvalou) už nikdy nemusíš vidět a život půjde dál... Navíc, pokud to byla tvoje 1. přítelkyně, tak je skoro 100% že se rozejdete a nebudete spolu navždy. To je prostě život Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 neni to lehký, ale už jsme od sebe 8 měsíců, s prckem jsem skoro každej víkend a musim říct, že je to \"super\" (v rámci možností). Daleko víc si jí užívám, mám novou přítelkyni, dcera s ní vychází moc dobře a ač jsem tomu nevěřil, jsme daleko šťastnější. Mám víc energie si s ní hrát, podnikat výlety, fakt si to užíváme a je to vidět i na dceři. Když jsme s bejvalkou vztah drželi a byli hádky, nebyla tak šťastná a spokojená jako je teď. ...aspon mas stastny koniec a zijes s laskou a tym krasnym citom dalej.....+1!nech ti to vide na dalsich 10rokov a daleko viac ..snad aj ja coskoro najdem a zabudnem Citovat
kveton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: ujomarian takychto rozchodov este zazijes --- liter slivovice ta z toho vylieci a nezabudni že žien je na svete viacej ako chlapov chlast nic nevyléčí a ani s ním nezapomeneš ... daleko víc ti dá rodina a kamarádi Citovat
shark734 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 chlat nic neriesi, ale to ani mineralka ale chlast s kamosmi je dobry liek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.