Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute vsetci,,,na tomto fore moc nepisem,vela ludi o mne nevie,ale som tu denne a denne citam novinky :)...chcem mozno pocut nazory ludi co tym presli a vedia co a ako,musim to,musim JU zo seba dostat tak sa rozpisem...je to trapne,ale snad to troska pomoze a potom sa topic zmaze

...bol som s priatelkou 3roky,mesiac a 6dni...dnes si povieme definitivne koniec,,,koniec kvoli inemu s ktorym mi pripada ze chce len tie zaciatky,pohlady,spoznavanie a hned skocit s nim do postele aj ked vie co strati...tato kriza sa uz taha dlho a daval som jej stale sance jak picino a aj tak ma klamala a podjebavala s niekym s kym si len tak pise,za mojim chrbtom sa stretavali a dokonca sa bozkavali,mam pristup na jej face a dnes som nespal a nad ranom zistil ako ho chce,,pise mu prva co u mna nikdy nerobila...ale dost o bolesti,tie 3roky nam bolo krasne,doma to ma strasne tazke,v takom smere ze je najmladsia a robi vsetko sama ako otrok,neni tam vztah matka-dcera ani nic a vzdy nasla utechu vo mne a v nasom vztahu,,,,vie o co prichadza ale aj tak ide,kamaratky ju odhovaraju, ale aj tak ide,ja som uz prestal verit a nedokazem to ked ma podjebava a vie o tom a aj tak si ide za NIM...ide si za pohladmi a sexom.....

prepacte za tento topic a kecy od mladeho chalana,,,ale ono to bolo troska ine nez to teraz byva a ona bola ina a robil som pre nu vsetko,asi aj to k tomuto pomohlo :(

...dakujem ked ma cosi napadne,alebo sa spytate odpisem,napisem

Odesláno

jo viem,,,ja som z velkej casti \"zmiereny\" ale musim to zo seba dostat a naozaj ma to sere,ze jej davam vsetko,snazim sa chcem ale ona nie,ona radsej nezavezny sex a znamost ktora mozno neskor prerastie.....des a boli to kedze takato nebola a odrazu...

Odesláno

ferry má pravdu, seš mladej a takovejch a třeba i lepšíš poznáš, můj strejda když sem byl mladší a chodil s holkou dýl jak dva měsíce vždycky řikal, seš mladej tak si toho užívej, to my když byli mladý tak jsme každej tejden šli na zábavu a pokaždý s jinou:aut. Ted to bolí ale určitě nesed doma, koukej někam vypadnout s kámošema a neužírej se

Odesláno

ved prave,,,doma ma to zoziera a dnes ideme posledny krat von kde sa definitivne rozhodne...ale ja uz koncim a ak chce ona nech sa snazi,,,,ja uz mam toho dost a nedokazem to ked ma podjebavala a podjebava

...este to chvilku dnes vydrzim...zacvicim si a snad to troska pominie,,,ale mam strasnu chut toho chlapca troska prekvapit a ...:bacha strasne nervy mam,ale to asi nie je riesenie a lepsie bude zas zdvihnut hlavu ze jo

Odesláno

No, co ti budu povídat, já se rozešel asi po 3 letech a asi 4 měsících (před 3/4 rokem) Nic moc, no :nevim

Ale jak psal Ferry. Navíc jeden chlap (50 let) u nás v práci říkal: \"Seš mladej, ty musíš každej den klátit jinou\" :D :D

A nebudu ti radit ať na to třeba nemyslíš, nebo tak...ono to prostě nejde :( Někdy má člověk fakt chuť :bacha Hlavně nezačít s chlastem!

[upravil dne 27.7. 10 dolly1010]

Odesláno

taketo baby poznam a radim ti ruky prec...len slubuju a za par dni to porusia

ako bolo spomenute vyssie, treba vypadnut z domu a nemyslet na to

inak co sa deje lebo za posledny mesiac sa aj kamaratom rucaju vztahy?:nevim

Odesláno
\"Seš mladej, ty musíš každej den klátit jinou\" :D :D

..:D:D tak toto je dobre...a jak si to prezil?...bude ma to ubyjat,to je jasne ale chcem sa postavit na nohy co najskor...asi brigada(many do auta,to mi robi radost) budem sa hrat s autickom a mozno sa vratim k cviceniu,,,robil som wu shu(kung-fu)

Odesláno

inak co sa deje lebo za posledny mesiac sa aj kamaratom rucaju vztahy?:nevim

...ja to tiez nechapem,leto ,letne flamy a zeny su asi nejake zaletne,lebo oni maju na vyber az az..co narobime..som myslel ze ja mam inu,doteraz bola,,,ale stalo sa

Odesláno

musím souhlasit, jsi mladej, a určitě najdeš jinou a lepší!

právě procházím něčím podobným a vím jak se cítíš. Jen to mám trošku složitější, nebyly to 3 roky ale 10 let + manželství + dcera. Vy už se nemusíte nikdy potkat, nemusíte se stýkat a ta bolest daleko dřív pomine. Začni si trošku užívat a uvidíš že bude líp

Odesláno

mna aj taha to byt sam a skusat ine a ZIT v inom smere na inej ceste nez do teraz,,,ale som naivny optimista,blizenec a dal som jej moc sanci a len sa hrala....nechcem aby to pominulo,ale lepsie je zabudnut,,,mozno casom ked si uvedomi to o co prisla...otom mi tiez hovorila stale dokola,ze prve alsky nikdy nevidu,boji sa toho atd....asi este neni zrela na normalny vztah

...teba mi je tiez luto,ze sa ti to ruca a mas to asi milion krat tazsie

Odesláno

taky koukám jak se kolem vztahy hroutí a nestačim se divit

ještě mě napadá jedno moudro, pokud je vztah pevnej a má vydržet, tak z toho nikdo neuteče a klape to dál. Pokud jeden jde ze vztahu pryč, pak to prostě neklapalo, tomu dotyčnému něco chybělo a vztah nemá budoucnost. Myslim si, že je lepší to ukončit a jít dál než v nefungujícím vztahu vydržet a trápit se ...

Odesláno

Vím že to bolí,ale snaž se to \"rozchodit\" neházej (jak se řiká) flintu do žita,naplánuj si a promysli co bude dál,třeba ti pomůže relaxace tim způsobem,že zajdeš do FITKA ,najdeš si zase nový kamarády a kamarádky,vem si auto a udělej si krásnej a pohodovej výlet do přírody, nebo do lesa ,tam je krásnej vzduch a z hluboka dýchej,uvidíš že myšlenky budou někde jinde,hledej jinou zábavu,nemysli na to, mysli jen dopředu a věř ,že najdeš tu pravou a možná i lepší a věrnější,držim ti pěstičky ať ti to všechno dobře dopadne

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Vím že to bolí,ale snaž se to \"rozchodit\" neházej (jak se řiká) flintu do žita,naplánuj si a promysli co bude dál,třeba ti pomůže relaxace tim způsobem,že zajdeš do FITKA ,najdeš si zase nový kamarády a kamarádky,vem si auto a udělej si krásnej a pohodovej výlet do přírody, nebo do lesa ,tam je krásnej vzduch a z hluboka dýchej,uvidíš že myšlenky budou někde jinde,hledej jinou zábavu,nemysli na to, mysli jen dopředu a věř ,že najdeš tu pravou a možná i lepší a věrnější,držim ti pěstičky ať ti to všechno dobře dopadne

:super dakujem moc!!!tieto slova davaju toho vela

Odesláno
Původně zaslal: Saber

mna aj taha to byt sam a skusat ine a ZIT v inom smere na inej ceste nez do teraz,,,ale som naivny optimista,blizenec a dal som jej moc sanci a len sa hrala....nechcem aby to pominulo,ale lepsie je zabudnut,,,mozno casom ked si uvedomi to o co prisla...otom mi tiez hovorila stale dokola,ze prve alsky nikdy nevidu,boji sa toho atd....asi este neni zrela na normalny vztah

...teba mi je tiez luto,ze sa ti to ruca a mas to asi milion krat tazsie

neni to lehký, ale už jsme od sebe 8 měsíců, s prckem jsem skoro každej víkend a musim říct, že je to \"super\" (v rámci možností). Daleko víc si jí užívám, mám novou přítelkyni, dcera s ní vychází moc dobře a ač jsem tomu nevěřil, jsme daleko šťastnější. Mám víc energie si s ní hrát, podnikat výlety, fakt si to užíváme a je to vidět i na dceři.

Když jsme s bejvalkou vztah drželi a byli hádky, nebyla tak šťastná a spokojená jako je teď.

Odesláno

Jeden chlap od nás z práce je tky rozvedenej, má syna (8 let) a řek bych, že se s tím celkem vypořádal. Navíc není takovej usedlej, tak vezme kluka a jede na vejlet na den pod stan, nebo tak. Na silvesta jel do Švédska :D Řákal, že sepotřeboval odreagovat po rozvodu... Nejhorší je, když v tom jsou prachy, barák a hlavně děcka :|

Tu svoji (bejvalou) už nikdy nemusíš vidět a život půjde dál... Navíc, pokud to byla tvoje 1. přítelkyně, tak je skoro 100% že se rozejdete a nebudete spolu navždy. To je prostě život :(:)

Odesláno

neni to lehký, ale už jsme od sebe 8 měsíců, s prckem jsem skoro každej víkend a musim říct, že je to \"super\" (v rámci možností). Daleko víc si jí užívám, mám novou přítelkyni, dcera s ní vychází moc dobře a ač jsem tomu nevěřil, jsme daleko šťastnější. Mám víc energie si s ní hrát, podnikat výlety, fakt si to užíváme a je to vidět i na dceři.

Když jsme s bejvalkou vztah drželi a byli hádky, nebyla tak šťastná a spokojená jako je teď.

...aspon mas stastny koniec a zijes s laskou a tym krasnym citom dalej.....+1!nech ti to vide na dalsich 10rokov a daleko viac

..snad aj ja coskoro najdem a zabudnem :P

Odesláno
Původně zaslal: ujomarian

takychto rozchodov este zazijes --- liter slivovice ta z toho vylieci :D a nezabudni že žien je na svete viacej ako chlapov

chlast nic nevyléčí a ani s ním nezapomeneš ...

daleko víc ti dá rodina a kamarádi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...