Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak světlo zatím bohužel stále nedorazilo. Snad během týdne:roll

Jsem si teda sehnal \"F\"-kové značky. Vím, že je to opičina, ale mě se to jako stylovka tak líbí:aut

[upravil dne 24/10/10 od Andreww]

post-9565-14109613283661_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

nemusel jsi do té stříšky vyřezávat otvor kvůli ostřikovači ?...

Odesláno

Nemusel:D:D:D Ostřikovač mám v pokoji na stole:D Prozatím jsem ho zrušil. Uvidím, jestli budu nějak řešit:roker

Odesláno

Nemusel:D:D:D Ostřikovač mám v pokoji na stole:D Prozatím jsem ho zrušil. Uvidím, jestli budu nějak řešit:roker

:D dobrý řešení no .... jo odkud že jsi schrastil tu stříšku ? připomeň sklerotikovi .. :mad:

Odesláno

Andreww ostřikovač nepotřebuje, auto má pořád naleštěné a umyté. Při jízdě mu stačí jen stěrač :D

ale stříška pěkná :super

Odesláno
:D dobrý řešení no .... jo odkud že jsi schrastil tu stříšku ? připomeň sklerotikovi .. :mad:

Stříšku jsem sehnal v servisu vedle firmy a myslím, že by nebyl problém tam ještě nějakou sehnat:super

Odesláno
Andreww ostřikovač nepotřebuje, auto má pořád naleštěné a umyté. Při jízdě mu stačí jen stěrač :D

ale stříška pěkná :super

Jasná věc:super Jinak díky:papa

Odesláno

Stříšku jsem sehnal v servisu vedle firmy a myslím, že by nebyl problém tam ještě nějakou sehnat:super

Sice jsi na druhé straně republiky ale .. cena ? :)

Odesláno

Chtěl jsem Ti to dnes zjistit, ale pan Šimsa nebyl celý den v práci. Tak snad zítra:papa

Ja kdyz uz teda tak bych chtel tu co mas ty .... ale zalezi na cene a taky zda by to slo poslat postou (Praha..). Dik :)

Odesláno

Chtěl jsem Ti to dnes zjistit, ale pan Šimsa nebyl celý den v práci. Tak snad zítra:papa

Ja kdyz uz teda tak bych chtel tu co mas ty .... ale zalezi na cene a taky zda by to slo poslat postou (Praha..). Dik :)

Takže situace je taková: Momentálně není, ale má tam jedu 306, která možná půjde příští týden na díly a ta stříšku má. Ty ji chceš dávat do laku, nebo ji chceš nechat černou? Tahle by byla v červené barvě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...