Andreww Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Neboj, nechci:D Borec co mi to prodal mi pošle světlo na díly;) Citovat
Andreww Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Tak světlo zatím bohužel stále nedorazilo. Snad během týdne:roll Jsem si teda sehnal \"F\"-kové značky. Vím, že je to opičina, ale mě se to jako stylovka tak líbí [upravil dne 24/10/10 od Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Tak jsem si teda zase hrál. Stříška je doma z lakovny, tak jsem ji nalepil... Citovat
Andreww Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 A dílo je dokonáno:aut Peginka dostala i nový přední nárazník. Citovat
Andreww Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 V povzdálí můj druhý kočár, který mě vozil, než zaschlo PU-čko na stříšce. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 nemusel jsi do té stříšky vyřezávat otvor kvůli ostřikovači ?... Citovat
Andreww Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 nemusel jsi do té stříšky vyřezávat otvor kvůli ostřikovači ?... Nemusel:D:D:D Ostřikovač mám v pokoji na stole:D Prozatím jsem ho zrušil. Uvidím, jestli budu nějak řešit:roker Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 nemusel jsi do té stříšky vyřezávat otvor kvůli ostřikovači ?... Nemusel:D:D:D Ostřikovač mám v pokoji na stole:D Prozatím jsem ho zrušil. Uvidím, jestli budu nějak řešit:roker dobrý řešení no .... jo odkud že jsi schrastil tu stříšku ? připomeň sklerotikovi .. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Andreww ostřikovač nepotřebuje, auto má pořád naleštěné a umyté. Při jízdě mu stačí jen stěrač ale stříška pěkná Citovat
Andreww Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 dobrý řešení no .... jo odkud že jsi schrastil tu stříšku ? připomeň sklerotikovi .. Stříšku jsem sehnal v servisu vedle firmy a myslím, že by nebyl problém tam ještě nějakou sehnat:super Citovat
Andreww Odesláno 7. listopad 2010 Autor Odesláno 7. listopad 2010 Andreww ostřikovač nepotřebuje, auto má pořád naleštěné a umyté. Při jízdě mu stačí jen stěrač ale stříška pěkná Jasná věc:super Jinak díky:papa Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 dobrý řešení no .... jo odkud že jsi schrastil tu stříšku ? připomeň sklerotikovi .. Stříšku jsem sehnal v servisu vedle firmy a myslím, že by nebyl problém tam ještě nějakou sehnat:super Sice jsi na druhé straně republiky ale .. cena ? Citovat
Andreww Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 Sice jsi na druhé straně republiky ale .. cena ? Chtěl jsem Ti to dnes zjistit, ale pan Šimsa nebyl celý den v práci. Tak snad zítra:papa Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 Sice jsi na druhé straně republiky ale .. cena ? Chtěl jsem Ti to dnes zjistit, ale pan Šimsa nebyl celý den v práci. Tak snad zítra:papa Ja kdyz uz teda tak bych chtel tu co mas ty .... ale zalezi na cene a taky zda by to slo poslat postou (Praha..). Dik Citovat
Andreww Odesláno 9. listopad 2010 Autor Odesláno 9. listopad 2010 Sice jsi na druhé straně republiky ale .. cena ? Chtěl jsem Ti to dnes zjistit, ale pan Šimsa nebyl celý den v práci. Tak snad zítra:papa Ja kdyz uz teda tak bych chtel tu co mas ty .... ale zalezi na cene a taky zda by to slo poslat postou (Praha..). Dik Takže situace je taková: Momentálně není, ale má tam jedu 306, která možná půjde příští týden na díly a ta stříšku má. Ty ji chceš dávat do laku, nebo ji chceš nechat černou? Tahle by byla v červené barvě. Citovat
Andreww Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 Tááákže, včera jsme se rozloučili s katíkem. Ještě jsem to moc neprojel, ale zatím to vypadá slibně Citovat
peugeot09 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Jede to alespoň znatelně líp? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.