Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo, včera bylo fajn, válel jsem se v autě celý den, viz moje vlákno, pak mě vyhnal déšť, dodělal jsem to dneska.

Vzpomínám na včerejší předpověď, že východ moravy bude teplejší ... tak ono jde to, co je lepší, déšť nebo bílý déšť :D

• O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

čau kamo,potřebuju poradit chtěl bych snizit podvozek,rekl bych tak o 5 cisel urcite mozna vic,jak na to je lespi rovnou koupit komplet podvozek nebo vepredu staci rubnou pruziny?a co zadek jde nejak snizit?rekl jsem si ze ikdyz si casem kupim nove autko žlutaska si necham :)

Odesláno

silvar : clovece pouzivej trochu Hledani .... snizovani 306 se tu resi kazdou chvili ...

Predek = snizeni pomoci pruzin (originalni delka tlumicu \"snese\" cca do 4cm snizeni), zadek snizeni o 1 zub na torzni tyci = cca 4,8cm dolu.

Odesláno

Aby se neřeklo, že nic nedělám (už mám trochu absťák :D ). Nakoupena várka dílů. Na STK mi bylo sděleno, že jsou chycené čepy na levé straně. Protože to nechci dělat na 2x, tak koupeny 2 spodní čepy + 2 čepy řízení. Navíc jsem si včera v Peugeotu pořídil novou patici antény. Původní nevydržela verglování nahoru a dolů kvůli nosišům lyží :roll

EDIT: Samo, že nákup v Kelly se slevou 38% :D

post-9565-14109629928276_thumb.jpg

[upravil dne 15/3/13 15:02 od Andreww]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Od čtvrka po servisu. Vyměněny spodní čepy a čepy řízení MOOG, seřízena geometrie, vyčištěna vložka vzduchového filtru, přezuto na letní :)

[upravil dne 13/4/13 18:09 od Andreww]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nějak jsem zapomněl doplnit aktuální info. Hned po srazu v Moravském krasu, na který jsem si musel vypůjčit bráchovu 407 SW, namontován nový chladič Nissens :)

post-9565-14109631296288_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...