Andreww Odesláno 15. září 2010 Autor Odesláno 15. září 2010 Tak zase nějaké ty aktuality. V autě vyměněn převodový olej, opraveno podsvícení ovládání klimatizace a nově je v jednání nový přední nárazník a přední světla origo čiré Valea. Oboje by mělo být začátkem příštího týdne odesláno:mrk Kdyby měl někdo zájem, tak borec by měl mít ještě jednu sadu světel a asi dva nárazníky:o Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 V týdnu jsem si nechal vyčistit interiér. To je neuvěřitelné, co ti lidi dokáží. Nechával jsem dělat na mokro látkovou část sedaček + tapecy dveří. Jako bonus mi vysáli celé auto a ještě utřeli prach. A teď to nejlepší...stálo mě to jen 320,-Kč Sedačky byly úplně hrozně flekaté a teď jsou jako nové. Tyjo ! Tak to je špica ! By mě zajímalo, zda se to tady v Praze dá taky takhle levně nechat udělat... Citovat
Andreww Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 Samo, že kdyby ty sedačky nebyly v polokůži, tak by ta cena byla jinde. Ale zase v té ceně mělo být jen čištění a ne vysávání a utírání prachu. Ale nevadí Včera a dnes vyzkoušeny ostřikovače s nově nainstalovanými zpětnými ventily a je to fakt paráda:super Ostřikovače stříkají okamžitě Citovat
chechet Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 ja jsem ji nechal nalakovat. musel jsem i udelat vyrez pro ostrikovac, pac striska byla z auta, ktere melo ostrikovac dolu. Já právě přemýšlím, že bych ten ostřikovač zrušil. Stejně nestříká, ale jen to z něj teče:nevim myslim, ze ani strikat nema, taky mi z nej voda jen tekla. se asi pocita s tim, ze sterac si vodu rozetre sam. Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Pfff já mám černej semiš jak sedačky tak tapecy takže bych to snad měl mít ještě levnějš, no ni ?! ..ovšem né tady u nás.. Citovat
MilanF1 Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Já jsem si na interiér koupil spreje, něco na plasty a na textílie, uvidíme, jak to bude vypadat. Ale budu si to dělat sám. Vysavač taky máme doma Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Já jsem si na interiér koupil spreje, něco na plasty a na textílie, uvidíme, jak to bude vypadat. Ale budu si to dělat sám. Vysavač taky máme doma Milane já mám plasty dcl OK to je myslím vidět na fotkách ale sedadla a tapecy a dokonce i strop by zasloužily vyčistit .. co máš v plánu ? Nebo co konkrétně jsi koupil ? Dík (nerad bych si to nějak zničil, víš co) Citovat
MilanF1 Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Na aukru jsem to koupil, http://aukro.cz/item1202023714_pena_na_calouneni_johnson_textile_levandule.html vyzkoušel jsem to na polstrování židlí u stolu a jsou krásně černé. Jen když to přišlo, tak jsem zjistil, že je to šest let starý, ale nevadí, funguje to Citovat
Andreww Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 Jen když to přišlo, tak jsem zjistil, že je to šest let starý, ale nevadí, funguje to Taky je na tom napsáno Rally:D:D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 :D hele koukám, že v A-K mají pár věcí cenově mezi 60,- - X takže si tam sjedu .. Citovat
MilanF1 Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 No jasný, tak tam skoč. Mně se kvůli tomu k O2Areně nechtělo, raději když mi to přišlo poštou Citovat
Andreww Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Tak to tu zase trochu oživím. Dnes čekám balíček s origo čirými lampami, takže zase krok k originálu:aut Foto dodám po namontování. Jinak proběhne výměna levého zadního zámku (se nějak rozpadl:nevim), je ošetřena kůže na sedačkách a v lakovně je nárazník a stříška:potlesk Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 super pak nahod urco fotky radi se podivame btw striska tam byla origo ? sroubovana nebo lepena ? Citovat
Andreww Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Stříška tam nebyla vůbec. Koupil jsem takovou, která byla šroubovaná, ale u mě bude lepená Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Stříška tam nebyla vůbec. Koupil jsem takovou, která byla šroubovaná, ale u mě bude lepená Aha no dobře ty .. Citovat
Andreww Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Takže tedy malá ochutnávka. Bohužel jsou AE zase zpět, protože pravé světlo je z angličana:blicismajlik Takže mi pán pošle to původní s ulomeným držákem a budeme přestavovat. Bohužel s ním vydrbal borec na vrakáči:nevim:bacha Aspoň si natrénuju rozebíraní světel:aut [upravil dne 16/10/10 od Andreww] Citovat
Andreww Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Tak a je to tady. Světlo jsem dal na 4 minuty do trouby vyhřáté na 250°C ( víc to neumí ) a tohle je výsledek. Byl to trochu boj:aut Citovat
MilanF1 Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 škoda toho anglána ... ale je vidět, že v troubě se nemusí připravovat jen kuře Citovat
Andreww Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 :D:D Teď už se čeká jen na dárce paraboly:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.