Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zase nějaké ty aktuality. V autě vyměněn převodový olej, opraveno podsvícení ovládání klimatizace a nově je v jednání nový přední nárazník a přední světla origo čiré Valea. Oboje by mělo být začátkem příštího týdne odesláno:mrk Kdyby měl někdo zájem, tak borec by měl mít ještě jednu sadu světel a asi dva nárazníky:o

Odesláno
V týdnu jsem si nechal vyčistit interiér. To je neuvěřitelné, co ti lidi dokáží. Nechával jsem dělat na mokro látkovou část sedaček + tapecy dveří. Jako bonus mi vysáli celé auto a ještě utřeli prach. A teď to nejlepší...stálo mě to jen 320,-Kč:mrk

Sedačky byly úplně hrozně flekaté a teď jsou jako nové.

Tyjo ! Tak to je špica ! By mě zajímalo, zda se to tady v Praze dá taky takhle levně nechat udělat... :myslim

Odesláno

Samo, že kdyby ty sedačky nebyly v polokůži, tak by ta cena byla jinde. Ale zase v té ceně mělo být jen čištění a ne vysávání a utírání prachu. Ale nevadí:D

Včera a dnes vyzkoušeny ostřikovače s nově nainstalovanými zpětnými ventily a je to fakt paráda:super Ostřikovače stříkají okamžitě:potlesk

Odesláno
ja jsem ji nechal nalakovat. musel jsem i udelat vyrez pro ostrikovac, pac striska byla z auta, ktere melo ostrikovac dolu.

Já právě přemýšlím, že bych ten ostřikovač zrušil. Stejně nestříká, ale jen to z něj teče:nevim

myslim, ze ani strikat nema, taky mi z nej voda jen tekla. se asi pocita s tim, ze sterac si vodu rozetre sam.

Odesláno

Pfff já mám černej semiš jak sedačky tak tapecy takže bych to snad měl mít ještě levnějš, no ni ?! :D ..ovšem né tady u nás.. :bacha

Odesláno

Já jsem si na interiér koupil spreje, něco na plasty a na textílie, uvidíme, jak to bude vypadat. Ale budu si to dělat sám. Vysavač taky máme doma :D

Odesláno
Já jsem si na interiér koupil spreje, něco na plasty a na textílie, uvidíme, jak to bude vypadat. Ale budu si to dělat sám. Vysavač taky máme doma :D

Milane já mám plasty dcl OK to je myslím vidět na fotkách ale sedadla a tapecy a dokonce i strop by zasloužily vyčistit .. co máš v plánu ? Nebo co konkrétně jsi koupil ? Dík (nerad bych si to nějak zničil, víš co)

Odesláno
:D :D :D hele koukám, že v A-K mají pár věcí cenově mezi 60,- - X takže si tam sjedu ;) ..
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak to tu zase trochu oživím. Dnes čekám balíček s origo čirými lampami, takže zase krok k originálu:aut Foto dodám po namontování.

Jinak proběhne výměna levého zadního zámku (se nějak rozpadl:nevim), je ošetřena kůže na sedačkách a v lakovně je nárazník a stříška:potlesk

Odesláno
:potlesk super pak nahod urco fotky radi se podivame :) btw striska tam byla origo ? sroubovana nebo lepena ?
Odesláno
Stříška tam nebyla vůbec. Koupil jsem takovou, která byla šroubovaná, ale u mě bude lepená:D

Aha no dobře ty :D ..

Odesláno

Takže tedy malá ochutnávka. Bohužel jsou AE zase zpět, protože pravé světlo je z angličana:blicismajlik Takže mi pán pošle to původní s ulomeným držákem a budeme přestavovat. Bohužel s ním vydrbal borec na vrakáči:nevim:bacha

Aspoň si natrénuju rozebíraní světel:aut

post-9565-14109613175795_thumb.jpg

[upravil dne 16/10/10 od Andreww]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...