kuboš Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Zdravím všechny, nastartuju auto, lehce přidám plyn a auto chcípne . Stáva se mi to i při jízdě, když je motor zahřátý. Čím by to mohlo být? A ještě mám jeden dotaz: Netočí se mi přední pružiny, byl jsem s tím v servisu a tam mi řekli, že to bude stát kolem 12 000Kč i s novýma tlumičema-není to trošku moc? Auto má najeto 150 000km. (tlumiče přece nemusí měnit ) Děkuji za názory a rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
švícko87 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 S tím chcípáním mám ted v těch vedrech taky problém..ale trošku jiný.A co se týče těch tlumičů. Nahoře v tom uložení jsou takové misky - ložiska. Stačí demontovat tlumič a trochu je promazat,anebo je rovnou koupit nové,určitě tě obě na 12 000,- Kč nevyjdou....Tlumiče si zajed někam do test centra vyzkoušet,stojí cca +/- 200 Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboš Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Je to zvláštní, mám nové svíčky, zapalovací kabely, filtr (vzduch), čistil jsem krokový motorek a stejně to občas chcípne . Možná zapalovací rampa, ale jak to zjistit? ( dělá to i na benzín). Už jsem tady koukal na fórum, kvůli výměně těch ložisek na tlumičích, tak nevypadá to moc složitě, ale zdání klame . Ale radši to zkusím vyměnit a servis vynechat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 tak si hlavně někde sežen stahovák na pružiny jestli ho nemáš, bez toho bych se do tý výměny uložení vůbec nepouštěl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts