Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Modrinka 306 :) --- END - PREDANE ---

Recommended Posts

Odesláno

vonkajsie klucky ?.....nie tie som mal.....to je novsi rocnik...cil akurat mam na plane striekat tie plastove veci do farby.....

jeden kombik chodi aj unas tiez tej istej farby ale to asi nebudes ty :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak dneska mi pekne prislo auticko domov.....bolo na prestreku plastovich casti a taktiez som naraznik prehadzoval za novsi model...podla mna to vyzera o 100% krajise ale posudte sami :)

fotky su robene len na rychlo a auto neni umyte :)

[Edited on 14/10/10 by pug306]

Odesláno
krásné - co stál ten lak? ;)

dokopy na to vyslo cca 350eciek

-50eur predny naraznik (bol puknuty)

-50eur hmluvky

-250eur striekanie komplet predny a zadny naraznik...spetaky...bocne listy....a piate dvere (boli tam 2hnusne skrabance)

Odesláno

tak to lakovanie tomu hodne pomohlo :super vyzerá to fakt dobre

ešte vymenit svetlá za číre, zohnat polokožu, trochu poslat dole a bude to luxus kára :super

no a ked to bude tak už len jedna vec..ine disky:D:aut

Odesláno
tak to lakovanie tomu hodne pomohlo :super vyzerá to fakt dobre

ešte vymenit svetlá za číre, zohnat polokožu, trochu poslat dole a bude to luxus kára :super

no a ked to bude tak už len jedna vec..ine disky:D:aut

tak svetla su dalsie vec co mam na plane lenze chcem origo valea nie depa ale ine polske pedpotopne tazke kukam niejake na inzeratoch ci nenatrafim lebo za nove by som sa nedoplatil....

sedacky zatial moc neriesim....

podvozok by som rad spustil dolu ale mame zly najazd do dvore a chytal by spodok....

a s kolami som spokojny...aspon zatial :)

• O 3 týdny později...
Odesláno
máš to pěkné, ale zdá se mi to nebo ti pomalu doslužuje zadní náprava ?

no naprava je sice povodna a uz ma co to za sebou ale heto je skor preto lebo som moc zatiahol rucku tak si auto \"sadlo\"

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Až teraz som si pokukal tvoju garáž...noo, je to fakt krása, mne sa veľmi páááči tá farba :mrk
no treba si vsimat vidis :)....inak hej z farbou som velmi spokojny lebo ked niekdo vidi bledo modru 306ku uz z dialky vie ze som to ja :)....a aj motor ujde i ked cil by som asi bral benzin lebo chodim prevazne male vzdialenosti....

inak cil mam dilemu to auto sa mi ovela viac paci po tom prestreku na orugo elektronoch ako na xylach tak chcem zohnat na leto niejake ine...biele...5paprskove...by to vyzeralo ovela lepsie si myslim len musim tieto predat....

inak ma napadlo este ze keby som ich strekol na bielo tak by to vyzeralo lepsie len zas \"nicit\" cisto nove disky.....to je dilema :myslim

Odesláno
.a aj motor ujde i ked cil by som asi bral benzin lebo chodim prevazne male vzdialenosti....
meníme? :D

myslim len musim tieto predat....
no, ja som práve hútal, žeby som nejaké 15\" splašil...ale ja by som chcel pneu 185/60...len zas neviem, ako sa ktomu dopracovať :myslim

Inak, dnes na parkovisku bola levia svorka - naše dve 306ky, potom jedna 206ka a kraľovala modrá 407...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...