lamancha Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 :mad:prdlo mi svetlo, budu to dneska rozebirat, jsem zvedavej, jestli mi zase neco zustane :mad: Nevztahuje se na to zaruka? Citovat
Bohumil Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 Přední - levý, nebo pravý? Je v něm mlhovka? Citovat
pipko Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 potesim ta je tam paradne tesno ja som menil svetlo a ruky mam take doskrabane ze si ich skoro necitim Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 predni leve tlumene, pristup je tam fakt na ....., ale uz je to udelano, uz je to hotovo, ted jen cekat kdz prdne dalsi:mad: Citovat
pipko Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 mas benzin alebo diesel odjebaval si nejaky plast nad tym? Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 diesel, byla tam jen nasroubovana plastova krytka zezadu ke svetlu Citovat
pipko Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 a nad tou castou si nemal ziaden plast? este llava strana je vodicova? ak ano tak potom OK [Editován dne 7/11/04 pipko] Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 jo u ridice a zadny plast tam nebyl, ale na druhe strane taky neni, a je tam jeste lepsi pristup. Citovat
Bohumil Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 To jste nesundavali při výměně světla přední nárazník? To musíte mít ruce zalomený jak klikový hřídele ! Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 Omlouvam se , ze jsem vas zblbnul,\\pisu svetlo a myslim zarovku:D:D:D, takze proto to bylo v poho a ruce nemusim mit zalomene a poskrabane:cool: Citovat
Bohumil Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 No holínky, nebo hodinky. Obojí se natahuje.:D:D Citovat
lamancha Odesláno 7. listopad 2004 Autor Odesláno 7. listopad 2004 aspon je o cem psat, nic tak nepobavi jako cizi nestesti ci blbost, tuhle jsem sel kupovat do zelezarstvi nahradni \"kastany\" ke gole (orech nebo kastan) cucel na me jako vejr:o Citovat
Bohumil Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Za dávných dob, kdy jsme se s manželkou nastěhovali na \"divoký západ\" (kousek od Domažlic), manželka přišla do průmyslového zboží a kupovala nějaký věci do kuchyně a taky chtěla \"lepačku\". Prodavačka na ní koukala jak husa do flašky a prý na co to je. Manželka řekla, že na \"muchy\". Tak to nemáme, řekla prodavačka a přito to viselo za ní na regálu.:D:D:D:D:D:D Citovat
lamancha Odesláno 8. listopad 2004 Autor Odesláno 8. listopad 2004 absolutne verim, mohl bych vypravet, jen tak mimochodem, v Domazlicich jsem par let bydlel, narodil se nam tam mladsi a zena tam chvili ucila. Svet je maly. Citovat
Bohumil Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Tvoje manželka byla \"takyučitelka\"? Mé potomstvo se narodilo taky v Do. BTW : Jaký máš žárovky ve světlech? [Editován dne 9/11/04 Bohumil] Citovat
lamancha Odesláno 9. listopad 2004 Autor Odesláno 9. listopad 2004 Moje je stale ucitelka, i kdyz ted ma nacas volno. 55W, Vpravo Philips, vlevo Tunsgram, v rezerve neco za 4,5juuro:D Citovat
Bohumil Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Já jsem si chtěl dát do světel takový ty namodralý, nabízel to ZILA za celkem levnej peníz, ale asi toho nechám. Tyhle starý bych stejně nikde neudal a byl bych samý žárovky. Citovat
lamancha Odesláno 11. listopad 2004 Autor Odesláno 11. listopad 2004 mne by ty modry nesedely k barve auta:mad:ale videl jsem tady v krame i nazelenaly- a to nekecam:o Citovat
Bohumil Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Nazelenalý jo? Co jsi pil než jsi vlezl do krámu? Peprmintku?:o:o Citovat
lamancha Odesláno 12. listopad 2004 Autor Odesláno 12. listopad 2004 Fakt, taky jsem koukal jako puk, se Ti podivam priste na cenu.Ale jsem si jisty , ze meli s modrym a zelenym nadechem, ta by slusela Jeanovi ze Sherwoodu, ze? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.