moskyt Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 ahojte. vcera sa mi zlomil ten plast/priruba co je nad termostatom. je na nej aj odvstusnovaci ventil. odlomila sa mi ta cast na ktoru sa nasuva hadica. spravil som to len tak provizorne no unika mi odtial voda. v autodieloch to nemaju a original od peugeotu stoji 18 eur a to sa mi zda moc za take nic. nema niekto doma zysnu tuto vec?? kludne aj zaplatim za nu. prikladam foto. [/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 V inzerci PC nebo na vrakovisti. Copak, chtel jsi vymanit termostat a ted v ni mas utrzeny srouby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskyt Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 nie. ten plast - ta cast kde sa nasuva hadica bol uz rokmi zapeceny a jednoducho sa odlomil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Je to cca 3roky co jsem jí kupoval u Peugeota.. tak se zkus zeptat,zda to ještě umí a mají skladem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazybiker Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 mam take iste doma, a ked dobre viem tak je to asi cele kov, takze to uz asi nezlomis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskyt Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Původně zaslal: crazybiker mam take iste doma, a ked dobre viem tak je to asi cele kov, takze to uz asi nezlomis co by si za to chcel??? mozes poslat foto ci to je rovnake? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazybiker Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 kolko chcem zato, to je dobra otazka :-S pred tym som to posielal na dobierku 15 eur, postu som hradil ja..... foto spravim,ale to uz len zajtra neskorsie :-S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskyt Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Původně zaslal: crazybiker kolko chcem zato, to je dobra otazka :-S pred tym som to posielal na dobierku 15 eur, postu som hradil ja..... foto spravim,ale to uz len zajtra neskorsie :-S posli foto a urcite sa nejak dohodneme ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts