drobosoft Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Zdravim, nechal jste si nekdo vymenovat trysku odstrikovace v ramci zaruky? Pise se tady, ze jsou to smejdy a musi se kazdou chvili menit - me to prestalo strikat asi na 10 mesicu starym aute. Dal jsem to na garancku ve 20000km a kdyz jsem jim to rekl, tak pry se na to zaruka nevztahuje. Neni to blbost? Citovat
Brizan Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 jojo šmejdy to jsou a vzhledem k tomu že nová tryska stojí v pegeotu 160,- tak to asi nikdo neřeší a rovnou si to vymění sám. Práce tak na 5 minut:papa Stejně sem to udělal i já a rovnou sem si koupil jednu do zásoby. Citovat
drobosoft Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 tj, 160,- me nezabije, ale jde o princip - proc by se na to nemela vztahovat zaruka? Aby to po ani ne roce prestalo odstrikovat - to me trosku vadi... Citovat
drobosoft Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 tj, 160,- me nezabije, ale jde o princip - proc by se na to nemela vztahovat zaruka? Aby to po ani ne roce prestalo odstrikovat - to me trosku vadi... Citovat
Brizan Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 je mi jasný o co ti jde. Ale bohužel o toto nejde PSA. Je taky dost možný, že se jedná pouze o neochotu servisu kde si s tím byl a jinde by ti jí bez mrknutí oka vyměnili. I takové případy se bohužel stávají... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.