tomaso-t2 Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 dobry tak jeste aspon 3 kupatka a je to jasny - 21.8 !! jeste akorat dotaz mate nekdo nejakej fakt dobrej fotak? Citovat
Grlik Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 No tak ja bohužel ne, pač v tehle době jsem v pelhřimově. Citovat
jarajarda Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 ja su take za Pokud mi to nebude nic jiného blokovat Citovat
tomaso-t2 Odesláno 13. srpen 2010 Autor Odesláno 13. srpen 2010 ok takze plati!!! bude to teda toho 21.8. a kde se presne sejdem tedy sjedem .... ???bude to na lednicku? nebo jestli chcete muzeme to dat 22.8 , me by se to hodilo vic, ale klidne prijedu i 21.8 Citovat
Choze406 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Budu mit volno tak se mozna taky ukazu muzete jen upresnit misto a cas ? nejlip GPS souradnice Citovat
Chepp Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 mno jste opovrhly budu brecet... vely vecer a probrecim polstar... sotva prijedu a co se tu nedoctu. snad 6 ne? Citovat
tomaso-t2 Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 super, ja myslim ze treba se stavi jeste mozna nekdo , kdo ani neprispiva a jen to cte..... jinak potrebujeme doresit pouze presne misto srazu, cas, navrhuju tak treba ve 13:00, a nekdo vemte poradnej fotak a jestli matei notebook tak i ten at si pak fotky muzeme rovnou prekopirovat vsichni na flashky.... a teda 21.8 ok??? Citovat
Y2K Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 No moj prichod je ohrozeny kedze nemam SPZ... A odchadzam na tyzden prec...tak fakt neviem neviem ci sa mi to podari vybavit Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 prestante blbnout a srazme se na sraze v lednici, tam se fakt da suporadat i minisraz kupatek, tedy aspon foceni.... I kdyz tam prijede deset kupatek najednou, tak z toho asi vydreny lidi nebudou :-). Kazdopadne srazu 6 coupe se asi opravdu nezucastnim, to mi za to ted nestoji, to je jako prijet na velkej, kde jich je taky cca 7.... Na velkej beru zrcadlovku i notebook, nebude problem.... Na velkej, pokud ukecam manzelku, tak pojedem stribrnym coupe i modrym sedanem Citovat
Grlik Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 I když sice nejedu a dost mě to štve zde GPS souřadnice 49°14\'33.472\"N, 16°52\'15.59\"E. Dufam že uvidim aspon nějaké fotečky. Citovat
tomaso-t2 Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 jo tak to vypada fakt uzasne ta farma !!! takze by jsme se mohly serazit tam tak v 13 hod? Ja pojedu z Prahy tak by me zajmalo kdo teda presne v tuhle hodinu tam urcite bude a nepiste to jen tak, kdyz jeste nevite jestli pojedete.... nerad bych tam dorazil a delal si srazek sam s sebou a zbytecne najel kuli tomu 500Km to Scratch : a kdo rika ze na ten podzimni sraz taky nedorazime tohle je jen takovej mini srazek ze si par lidi na foru napsalo ze se sejde nic vic nic min.... Jinak co se tyce poctu kupatek na srazech , kdyz jsme tu o tom diskutovaly tak jste psaly ze vic jak 3-5 jich tam nebylo..... a tady se nas chce sejit vic... Citovat
jarajarda Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: Scratch prestante blbnout a srazme se na sraze v lednici, tam se fakt da suporadat i minisraz kupatek, tedy aspon foceni.... I kdyz tam prijede deset kupatek najednou, tak z toho asi vydreny lidi nebudou :-). Kazdopadne srazu 6 coupe se asi opravdu nezucastnim, to mi za to ted nestoji, to je jako prijet na velkej, kde jich je taky cca 7.... Na velkej beru zrcadlovku i notebook, nebude problem.... Na velkej, pokud ukecam manzelku, tak pojedem stribrnym coupe i modrym sedanem V tom jsem s Jirkou (nehledě na to že nemám bohužel tento víkend čas),je to \"zdravý\" názor, sejdeme se na velkém srazu, o to to bude lepší, protože je fakt, že když nás bude 5 nebo 6, tak to moc význam nemá, ale na velký sraz a teď vůbec po absenci letního by se nás mohlo sjet hodně A pokud to někdo zorganizuje, může se udělat spanilka podle modelů za sebou Citovat
chechet Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 a co treba ve 12:00? ... kurnik, bych si mel psat, co vsechno se chci zeptat, pac na miste na vetsinu veci zapomenu. Citovat
Chepp Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 preo mne za mne reknete v kolik ja dorazim.. mam to kousek.. tak na kus reci urco. Citovat
chechet Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 ja se tedy budu snazit byt na miste ve 12:00. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.