goozik Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Dobrý den všem, začíná mi dělat starosti řazení u mé 406 coupé 2.0 benzín. Převážně se jedná o řazení 1 při stání (v pohybu je to OK). Musím to tam téměř vždycky tlačit než to dvakrát lupne a já můžu jet . Dneska z rána mi to dokonce dělal i 2, takže se to zhoršuje . Nevíte náhodou někdo co je příčinou, popř. jak ji odstranit? Děkuji Doležálek:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Co hladina oleje? Olej měněný nebo ne? U mé bývalé 406 pomohla výměna a hlavně zapomeň na celoživotní náplň je to kravina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 olej.. poto msynchrony.. ale vetsinou to olej vyresi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Dost často mi nejde zařadit zpátečka, asi tak jako popisuje goozik, olej je ok, synchrony na zpátečce asi ani nejsou. Tak je to normální? Nej líp na to pomůže místo zpátečky zařadit jinou rychlost a potom opět zpátečku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobr Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 A už je to tady, děláme si ve foru nepořádek. Chlapi a děvčata, než položím dotaz, co tak kontrola, kde jej dávám? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts