McDave Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Tady jsem psal zážitek z dálnice, kdy mi klikovka prorazila blok motoru. Nový motor jsem koupil z vyhořelého auta, které mělo najeto asi 80 000 km. Proběhla výměna řemene a gufera ( doufám že to nepletu ). Cena nakonec nebyla tak hrozná jak to z prvu vypadalo: motor - 15000,- práce 9800,- materiál 10000,- Na druhou stranu mít a nemín 35000,- ...jasná odpověď. Teď mám tedy vše kolem motoru v cajku, tak snad to bude ok. Co mě překvapilo nejvíc po zjištění, že original servis Peugeot v Olomouci mi nevyváží kola bez středové díry, protože na to nemají mašinu byla nabídka, že mi motor opraví asi za 120000,- no neberte to. Když jsem po nich chtěl cenu za nový polomotor, tak na mě hleděli jako co to je? Nic takového prý nemají a kde jsem na tom byl. Viděl jsem to v katalogu a bez problému mi to nabídli v jiném servisu. Tímto chci poděkovat servisu Auto Fajt v Olomouci. Jo a vyvážili mi i kola. Foto díry v motoru: http://mcdave12.rajce.idnes.cz/Obrazky/#P1010002.JPG [upravil dne 18/7/10 McDave] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Tak hlavně, že všechno dobře dopadlo:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 ho hooo... tak to potom jooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Tak at jezdí... 35 000? Aspon máš ze starýho motoru nějaký ND, třeba o turbu se tu psalo v souvislosti s timhle motorem...Ale nechci strašit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McDave Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Motor byl bez turba, ale co vím tak u tohoto typu motoru prý odchází po 150000 km. To mám ještě chvíli čas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 vymenit motor je v techto pripadech to nejlepsi servis neví co je polomotor? co na to říct? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts