velkejmirek Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Zdravim, borci mel nekdo stejny nebo podobny problem jako ja? Peugeot 306, r.v. 2000, 1,4 55kw(hatchback 5dv) Problem je kdyz je nalozeny auto tak to netahne, kopce musim jezdit na 2 nekdy i za 1. kdyz je auto prazdne tak je to mnohem lepsi, vymenil jsem palivovy filtr zmena je velika ale i presto si myslim ze to auto musi ject lip. Nevedel by nekdo nebo nemel by nekdo nejaky typ cim by to mohlo byt ? do vysokych otacek se mu taky nechce... teplota nepresahla 90st(s nalozenym autem) myslite ze diagnostika by problem nadlechcila ? moc vas prosim o pomoc...... budu rad za kazdouz odpoved... [upravil dne 16/7/10 velkejmirek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Džůny Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Co znamená \"netáhne\"? Dej otáčky a rychlost... mám ten samý motor a strmé kopce musím taky brát na dvojku, menší občas i na trojku, ale nerad to dusím. Do jakých \"vyšších otáček\" se mu nechce? 4000? 5000? Zkusil bych se mrknout na vzduchový filtr, pročistit vstřikování,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug306 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 presne jak bolo napisane.....od 1.4 benzinu nemozes cakat ze vyslapes na 4ke alebo 5ke strmat a to ani nevravim o tom ked si nalozeny ten motor ma na to prilis mali tocivy moment (preto je ovela lepsia volba 1.9D atmosferak) ale tie filtry by som si skontoloval ak sa ti to nezda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velkejmirek Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Je to tezka zalezitost vycistit vstrikovani ? pripada mi to jako ze se mu nechce k tem 5000 otackam.... ale jinak kdyz se to pohybuje kolem 4-5ts. tak jede bravurne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavoj Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 tak ona ta 1.9D 50kw taky nic moc sice v 5 lidech co maj tak dohromady 500kg taham kopce na 5 ale větší už řadim a když dáš na káru 800kg a 2 lidi v autě, tak to sem myslim sem dával i za 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug306 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 rak foter ma 309 1,9D a s 5ludmi do prudkeho kopca ked to trosku rozbehnem s prehladom na 5ke...a to cistenie trisiek ja som to nerobil este ale podla mna by to nemalo byt moc zlozite.... ale to su skor problemi dislakov u benzinakov to moc nebyva pokial viem [upravil dne 16/7/10 pug306] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardaaa Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 a nejde ti náhodou ztuha plynový pedál?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velkejmirek Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Ano jde trochu stuha, i moje spojka je tvrda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts