Lukasts Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 tak jsem po výplatě zakoupil krokový motorek a starý vyměnil, otáčky se mi při jízdě, když se auto ohřálo drželi na 1800-2000 a občas i kolísaly, vyměnil jsem krokový motorek a ted mi volnoběžné otáčky za jízdy drží na 1200-1400, nekolísají, je toto v pořádku? mají být takové? a když zastavím a nechám auto v klidu, tak to klesne k 1000. Prosím o radu, díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roky Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Já mám po nastartování studený motor 1000 ot/min po ohřátí se zapnutou klímou 850 ot/min a bez klímy teplý motor 700 ot/min.Co vzduchový filtr kdy jsi ho měnil nebo nějaká netěsnost v přívodu sání? A před tou výměnou to dělalo co?? [upravil dne 16/7/10 Roky] [upravil dne 16/7/10 Roky] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasts Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 no netěsnost tam není, tak nevím, co by to mohlo dělat, jako pak to klesne k 1000, ale není to hned, tak nevím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 udělal si inicializaci po vymene krok. mot.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasts Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 eh, jen jsem ho tam našrouboval, jak se to dělá? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 vymeniš krokač. zapneš zapalovani na cca 10s vypneš, zas znava zapneš, vypneš, nastartuješ nechaš to na volnobeh vrčet dokud nesepnou vrtule na sahaře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasts Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 aha, no tak to jsem přesně neudělal, už jsem s tím jezdil, tak to mám jít udělat ted? pomůže to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 hmm nevim jak ted. možna odpojit krokač zapnout kliček (možna nastartovat? nevim) vypnout kliček a pak udelat inicializaci nebo odpojit baterku tim se resetuje řj a pak udělat inicializaci + projet auto ve všech režimech. pokud maš origo radio a nemaš kod tak baterku neodpojuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasts Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 mám kod, musel jsem ho najít, protože jsem debil odpojil baterku, tak to půjdu zkusit, odpojím baterku a udělám, jak jsi řekl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 na par minut ju odpoj a pak už viš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 a nebo zkus při studenym motoru zapni kliček šlapni na plyn (plnej) pak ho pust vypni kliček a toto zopakuj ještě jednou. a pak nastartuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts