Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
tak mi to zisti,vybav to tam,aby to islo a ked mi pride klubova karticka ,tak si pojdem v klude nakupit:aut

Nemaj boja uz som im napisal staznost do centraly nech spravia s blbeckom poriadok lebo ho tam spravim ja :bacha:bacha

Zdravim pani tak dnes som mal telefonat od pani z Auto-kelly Slovensko ospravedlnila sa mi za jednanie veduceho v pobocke v Senici a ujistila ma ze sa to uz nebude opakovat ze ak by nahodou tak im mam dat hned vediet a ze uz to nebude len pokarhanie pana veduceho:bacha:bacha tak uz by malo byt vsetko OK ale este si to pojdem overit v najblizsich dnoch.:papa:papa

Odesláno

Tak pridám aj ja svoje, a musím povedať že len kladné postrehy:D. Dnes som bol kupovať ložisko na zadné koleso v AK BA. Prišiel som tam a pánko bol veľmi ochotný, ukázal mi všetky možné čo mali na sklade. Starline som hned vylúčil a vybral som si zn. KOYO (TIMKEN). Ked mi zahlásil cenu a ja som mu povedal že by som si chcel uplatniť zlavu tak sa ma spýtal len na názov spoločnosti. Povedal som mu že Peugeot Club AdL a hned mi povedal že tu takú firmu má že nie je problem.Ukázal som mu kartičku a už som išiel z predajne aj s peknou zľavou 13€ a nejaké drobné. :D

Super nakupovanie, a preto chcem týmto len poďakovať vedeniu PC. Vďaka :super

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Práve ikem z AK v PD. Kupoval som len nemrznucu do ostrekovacov a destil. vodu. Zľava 30%!!! celkom dosť. Najskôr na mna pozeral ,že to nepozná ale dal si ICO so pocitaca a potom samozrejme nieje žiaden problém. Keď som odchadzal tak sa pýtal kolegu či už o tom počul. Takže v PD som bol asi prvý;)

Ale je to super mať taku zľavu. Akurát ma odhovárajú kupovať náhradné diely. Môj mechanik vravel že sa mu všetko po chvíli pokazilo. Takže berie ND iba v ELITE.

Možno by bolo dobré skúsiť vybaviť zľavu aj tam....

Ale inak spokojnosť:super

Odesláno

neviem. pisal som len to co mi povedal mechanik. Nemusíte ma hned strielat:D

Hovoril niečo o číne a tak. nepamatam presne.

Proste on diely z AK neberie.

A určite sa nejednalo o rovnaku znacku dielov. To by bola fakt tupost...

Asi zobral najlacnejsi kus aky bol a ten bol z AK. Takze tak. Prepacte

Odesláno

nikto ťa nechce strielať aspoň myslím:D:D

isté je že kupovať čínske šunty ktoré nie sú kvalitné môžeš kdekoľvek nielen v AK ale potom nemôžeš čakať že ti vydržia tak ako kvalitnejšie a drahšie. ak berie najlacnejšie diely aj z akéhokoľvek obchodu tak je to podobé:papa

Odesláno
... Môj mechanik vravel že sa mu všetko po chvíli pokazilo. Takže berie ND iba v ELITE...

Nechcem byť zlý ale je asi najvyší čas vymeniť mechanika. Len technický dement môže hodnotiť kvalitu dielov podľa obchodu kde to kúpi.

Ako temer v každom obchode tak i v AK sa dajú kúpiť kvalitné veci ale i šmejdy, záleží koľko si ochotný zaplatiť.

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...