stvrto.14 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 tak mi to zisti,vybav to tam,aby to islo a ked mi pride klubova karticka ,tak si pojdem v klude nakupit:aut Nemaj boja uz som im napisal staznost do centraly nech spravia s blbeckom poriadok lebo ho tam spravim ja :bacha Zdravim pani tak dnes som mal telefonat od pani z Auto-kelly Slovensko ospravedlnila sa mi za jednanie veduceho v pobocke v Senici a ujistila ma ze sa to uz nebude opakovat ze ak by nahodou tak im mam dat hned vediet a ze uz to nebude len pokarhanie pana veduceho:bacha:bacha tak uz by malo byt vsetko OK ale este si to pojdem overit v najblizsich dnoch.:papa Citovat
gedu Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Tak pridám aj ja svoje, a musím povedať že len kladné postrehy:D. Dnes som bol kupovať ložisko na zadné koleso v AK BA. Prišiel som tam a pánko bol veľmi ochotný, ukázal mi všetky možné čo mali na sklade. Starline som hned vylúčil a vybral som si zn. KOYO (TIMKEN). Ked mi zahlásil cenu a ja som mu povedal že by som si chcel uplatniť zlavu tak sa ma spýtal len na názov spoločnosti. Povedal som mu že Peugeot Club AdL a hned mi povedal že tu takú firmu má že nie je problem.Ukázal som mu kartičku a už som išiel z predajne aj s peknou zľavou 13€ a nejaké drobné. Super nakupovanie, a preto chcem týmto len poďakovať vedeniu PC. Vďaka Citovat
Peturko Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Super vec klobúk dole pred celým vedením klubu určite si zaplatím členské Citovat
Martin 1981 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 a kolko je to clenske ,je to na rok? Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 http://www.peugeot-club.com/club/clenstvi_sk.pdf Citovat
madrid4 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 čaute už aj ja som využil kartu v AK je tam zlava 10% Citovat
gedu Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 čaute už aj ja som využil kartu v AK je tam zlava 10% ako na čo ja som kupoval ložiská SKF a bola zlava 30% Citovat
romik1 Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Práve ikem z AK v PD. Kupoval som len nemrznucu do ostrekovacov a destil. vodu. Zľava 30%!!! celkom dosť. Najskôr na mna pozeral ,že to nepozná ale dal si ICO so pocitaca a potom samozrejme nieje žiaden problém. Keď som odchadzal tak sa pýtal kolegu či už o tom počul. Takže v PD som bol asi prvý Ale je to super mať taku zľavu. Akurát ma odhovárajú kupovať náhradné diely. Môj mechanik vravel že sa mu všetko po chvíli pokazilo. Takže berie ND iba v ELITE. Možno by bolo dobré skúsiť vybaviť zľavu aj tam.... Ale inak spokojnosť Citovat
marko306 Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 to je dobrá blbosť podľa mňa. V ELITE a v AK budú mať dajme tomu rovnaké podávacie čerpadlo, tak to z AK sa pokazí? Citovat
gedu Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 ja som kupoval v AK ložiská SKF na kolesá a ešte sa ani jedno nepokazilo prečo si myslíš že SKF ložisko z elitu je lepšie ako z AK Citovat
romik1 Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 neviem. pisal som len to co mi povedal mechanik. Nemusíte ma hned strielat:D Hovoril niečo o číne a tak. nepamatam presne. Proste on diely z AK neberie. A určite sa nejednalo o rovnaku znacku dielov. To by bola fakt tupost... Asi zobral najlacnejsi kus aky bol a ten bol z AK. Takze tak. Prepacte Citovat
gedu Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 nikto ťa nechce strielať aspoň myslím:D:D isté je že kupovať čínske šunty ktoré nie sú kvalitné môžeš kdekoľvek nielen v AK ale potom nemôžeš čakať že ti vydržia tak ako kvalitnejšie a drahšie. ak berie najlacnejšie diely aj z akéhokoľvek obchodu tak je to podobé Citovat
marko306 Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 jj, nikto ťa nestriela a ostatné už napísal Gedu, čínu majú aj v ELITe. Citovat
pastorek Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 ... Môj mechanik vravel že sa mu všetko po chvíli pokazilo. Takže berie ND iba v ELITE... Nechcem byť zlý ale je asi najvyší čas vymeniť mechanika. Len technický dement môže hodnotiť kvalitu dielov podľa obchodu kde to kúpi. Ako temer v každom obchode tak i v AK sa dajú kúpiť kvalitné veci ale i šmejdy, záleží koľko si ochotný zaplatiť. Citovat
pipistrel Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 taaaakze dnes vyuzita zlava v kelly. autobaterka cena normal 53 evri a po zlave 37 evri Citovat
godzilaTO Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 PIPI si len prisiel a kupil??? alebo podla cioho si dostal tu zlavu??? Citovat
pipistrel Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 no ved som ukazal karticku peknu Citovat
godzilaTO Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 no som si aj myslel..ja ju este nema...musim si pockat..:D a maju aj TEC v autokelly na SK??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.