Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Klucí, tak mě čekají rozvody na GTičku.... a potřebuju vědět, či se to dá udělat doma nebo ne? Na 309 jsem si je dělal několikrát a bez problému...

Nevím proč, ale servisů se nějak bojim... nemam v nich důvěru :-(

Mam na autí 100000km má cenu měnit i pumpu nebo jen řemen s kladkama... a hlavně co za značku doporučit? Jak sady, tak případně pumpy...

díky moc za radu...

Odesláno

co máš za auto? Problém je ten, že se řemen po prvnim napnutí trochu roztáhne a sedne si... je proto potřeba ho potom podle toho napnout.... taky jsem jí u starý káry měnil dodatečně a radši jsem koupil i novej řemen.... na 309 stál asi 350, tak se to dalo... čas? Zabere to stejně, jako když meníš rozvody plus výměna pumpy. u me cca plus 30 min...

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Dakaros: daj si pozor ked budes aretovat remenicu tak ta byva dost casto utrhnuta..

Tak ted trochu nechápu??? Jako, že někdo nechá aretace a pokusí se nastartovat?

Odesláno

Dakaros: teraz nechapem ja teba :) myslim tym ze ked menis rozvody tak si zaaretujes obydve vacky a remenicu aby sa ti nic nepohlo a nepreskocilo.....

A ta remenica byva dost casto utrhnuta-lebo je pruzne ulozena a vtom mieste presmikuje-len tolko....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...