Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je mi to jasný, ale zrovna zadek byla chlouba :D předek už je sprasenej po předchozím majiteli...

Vejfuk už byl zralej na výměnu pravda ;)

viník byl v pohodě, popravdě sem se už taky viděl ve fábce přede mnou.. bylo to děsně rychý ale ATEčka to zvladli :D

[upravil dne 30/6/11 19:03 Mik.e]

Odesláno

Neviem, či nebola chyba stáť na tej brzde. Aby nebolo viac škody ako úžitku. Ak by si nestál na brzde tak by si to zadok nemusel teoreticky tak zle odniesť, (hlavne zvary kasne) buchol by si síce asi potom aj predok, ale ako si písal, už ho máš načatý a cez zákonnú poistku by sa to tak či tak opravilo.

Ja som už túto situláciu zažil na 306-tke 2x a vždy som stihol brzdu povoliť. A že bola to šupa keď ma o meter hodilo a žiadne povrchové zranenia (okrem ďobky na laku) som nemal. Otázne je ako to zniesol zadok kasne celkovo. Ale to ja už nezistím, maximálne tak terajší majiteľ, ak by mu to začalo na nejakom zvare hrdzavieť.

Odesláno

Mik.e : Tak tohle nepodceňuj,jestli tě skutečně bolí hlava,nevadí,jestli jen trochu,tak k dokotrovi,náraz ze zadu do auta je hodně zrádná věc,protože si můžeš myslet,že se ti nic nestalo,ale ono se to může projevit až za 2 roky klidně...vím o čem mluvim..

Odesláno

k doktoru si skoč ale stalo se mi něco podobnýho a taky mi bolela hlava jinak to dáš do kupy udělej si pojistnou událost rozpočtem a co ti zaplatí pojišťovna za to dáš dokupy i předek ;)

• O 3 týdny později...
Guest dreamtalks
Odesláno

ted si nejsem jistej na co se ptas, ale servis tu opravu musi mit do 1-2 tydnu udelanou. Kdyz chce tak jen 1 tyden.

Odesláno

Oprava toho co je na fotce nahoře, docela se s tim hrabou podle mě. Holt sem naletěl asistenčce, asi jak sem se praštil do hlavy :D

Maj nějaký svoje smluvní servisy a asi nic moc. Doufam, že ten čas bude znát na kvalitě opravy :D

• O 2 týdny později...
Guest dreamtalks
Odesláno

asi by se mi splasili kladiva :bacha na co cekaj ? nez ten zadek orezne, nebo co ?

Odesláno

Přes týden se čeká prý na krycí dopis od pojištovny, bez kterýho auto nemohou vydat, a předtim nevim, asi to poslali lakovat do francie nebo co, ale i tak už by to bylo hotový :D

Taky mam chut si zakřičet, ale ten typek co to vyřizuje, to nějak neovlivní, ani servis, lakovnu, pojištovnu..

Náhradní vůz sem musel vrátit 13tý den, a ještě sem ho musel dát do myčky jinak pokuta 500,- a to nebylo zdaleka špinavý.

Auto assistance praha - děkuji už nechci

[upravil dne 30/7/11 od Mik.e]

Odesláno

Konečně po 37 dnech, jsem si v pátek přivezl domu zpět svoji 406 po opravě :)

Ve finále měnili pouze nárazník, zbytek opravili - víko kufru, celej výfuk i světlo zůstalo původní. Opravený to zatim vypadá pěkně i lak se myslím povedl. Je nastříkané víko kufru a zadní část boku. Když už to ale brousili mohli aspon zavřít dveře, mam to i na sedačce :grr Co na tom celém trvalo tak dlouho nechápu :roll Odhad škody 45 tisíc :o to ale snad nedostali šmejdi

[upravil dne 7/8/11 od Mik.e]

Odesláno

hoď fotku :) ale myslím že ty prachy dostali opravili co se dalo aby jim z toho hodně zbylo to co jsi měl na autě jsi měl mít auto za 3 dny doma já jsem mě stříkat oba boky + vykytování nějakých škrábanců a za 2 dny jsem jezdil :)

Odesláno

díky. foto taky bude ;)

tak dneska dopis od pojištovny.. ty s*áčové inkasují 57.644,-kč z toho za fabii (náhradní vůz) 14.000,-kč a za poškozené vozidlo 43.605,-kč :bacha nejdražší nárazník na světě

[upravil dne 16/5/12 20:30 od Mik.e]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...