paul jane Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 tak plechy se daj dokupy a bude to zase dobre hlavne ze se nikomu nic nestalo Citovat
Mik.e Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 je mi to jasný, ale zrovna zadek byla chlouba předek už je sprasenej po předchozím majiteli... Vejfuk už byl zralej na výměnu pravda viník byl v pohodě, popravdě sem se už taky viděl ve fábce přede mnou.. bylo to děsně rychý ale ATEčka to zvladli [upravil dne 30/6/11 19:03 Mik.e] Citovat
marko306 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Neviem, či nebola chyba stáť na tej brzde. Aby nebolo viac škody ako úžitku. Ak by si nestál na brzde tak by si to zadok nemusel teoreticky tak zle odniesť, (hlavne zvary kasne) buchol by si síce asi potom aj predok, ale ako si písal, už ho máš načatý a cez zákonnú poistku by sa to tak či tak opravilo. Ja som už túto situláciu zažil na 306-tke 2x a vždy som stihol brzdu povoliť. A že bola to šupa keď ma o meter hodilo a žiadne povrchové zranenia (okrem ďobky na laku) som nemal. Otázne je ako to zniesol zadok kasne celkovo. Ale to ja už nezistím, maximálne tak terajší majiteľ, ak by mu to začalo na nejakom zvare hrdzavieť. Citovat
Dadadavid Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Mik.e : Tak tohle nepodceňuj,jestli tě skutečně bolí hlava,nevadí,jestli jen trochu,tak k dokotrovi,náraz ze zadu do auta je hodně zrádná věc,protože si můžeš myslet,že se ti nic nestalo,ale ono se to může projevit až za 2 roky klidně...vím o čem mluvim.. Citovat
Stuchy Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 k doktoru si skoč ale stalo se mi něco podobnýho a taky mi bolela hlava jinak to dáš do kupy udělej si pojistnou událost rozpočtem a co ti zaplatí pojišťovna za to dáš dokupy i předek Citovat
Mik.e Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 všechno řeší auto-assistance za mě.. Citovat
Stuchy Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 jinak koukám že jsi přešel na Ouragany Citovat
Stuchy Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 buď rád že jsi na ni stál jinak by jsi měl v čudu i předek Citovat
Mišak 306 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 To je v poho s tím skoro nic není.. Sice to nasere ale lepší než kdyby to bylo zbořený třeba jak mě zbořil ožrala 407ku.. Citovat
Mik.e Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 Otázka: Jak dlouho trvá výměna nárazníku s deckou barvy a výfuku? sem téměř měsíc bez auta... Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 ted si nejsem jistej na co se ptas, ale servis tu opravu musi mit do 1-2 tydnu udelanou. Kdyz chce tak jen 1 tyden. Citovat
Mik.e Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 Oprava toho co je na fotce nahoře, docela se s tim hrabou podle mě. Holt sem naletěl asistenčce, asi jak sem se praštil do hlavy Maj nějaký svoje smluvní servisy a asi nic moc. Doufam, že ten čas bude znát na kvalitě opravy Citovat
Mik.e Odesláno 30. červenec 2011 Autor Odesláno 30. červenec 2011 tak měsíc je pryč, a ještě nemám auto doma Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 asi by se mi splasili kladiva na co cekaj ? nez ten zadek orezne, nebo co ? Citovat
Mik.e Odesláno 30. červenec 2011 Autor Odesláno 30. červenec 2011 Přes týden se čeká prý na krycí dopis od pojištovny, bez kterýho auto nemohou vydat, a předtim nevim, asi to poslali lakovat do francie nebo co, ale i tak už by to bylo hotový Taky mam chut si zakřičet, ale ten typek co to vyřizuje, to nějak neovlivní, ani servis, lakovnu, pojištovnu.. Náhradní vůz sem musel vrátit 13tý den, a ještě sem ho musel dát do myčky jinak pokuta 500,- a to nebylo zdaleka špinavý. Auto assistance praha - děkuji už nechci [upravil dne 30/7/11 od Mik.e] Citovat
Mik.e Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 Konečně po 37 dnech, jsem si v pátek přivezl domu zpět svoji 406 po opravě Ve finále měnili pouze nárazník, zbytek opravili - víko kufru, celej výfuk i světlo zůstalo původní. Opravený to zatim vypadá pěkně i lak se myslím povedl. Je nastříkané víko kufru a zadní část boku. Když už to ale brousili mohli aspon zavřít dveře, mam to i na sedačce Co na tom celém trvalo tak dlouho nechápu Odhad škody 45 tisíc to ale snad nedostali šmejdi [upravil dne 7/8/11 od Mik.e] Citovat
Stuchy Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 hoď fotku ale myslím že ty prachy dostali opravili co se dalo aby jim z toho hodně zbylo to co jsi měl na autě jsi měl mít auto za 3 dny doma já jsem mě stříkat oba boky + vykytování nějakých škrábanců a za 2 dny jsem jezdil Citovat
Mik.e Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 díky. foto taky bude tak dneska dopis od pojištovny.. ty s*áčové inkasují 57.644,-kč z toho za fabii (náhradní vůz) 14.000,-kč a za poškozené vozidlo 43.605,-kč nejdražší nárazník na světě [upravil dne 16/5/12 20:30 od Mik.e] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.