Milan+ Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 Tak a já mám opraveno,jen mě po rozebrání čekalo překvapení,mám tam o dva mikrospínače navíc,patrně to souvisí s tím ,že tam mám dodatkové superzamykání,závada byla v tom co ovládá světýlko a zároven asi dává signál ohledně otevření dveří,vázlo mi ta ovládací planžeta v uložení,stačilo prostříknout WDčkem a kapka jemného oleje a vše funguje jak má.Jináč pro změnu já tam mám mikrospínače od firmy cherry,rozměry shodné,Conrad je také nabízí. Citovat
Milan+ Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 bajza 306 SW-Dík za obsáhlou fotodokumentaci,perfektně pomohlo a pokud by to někdo dělal a mátlo ho to,že v zámcích na foto je ten malý mikro s pevnými kovovými vývody,tak to nevadí,já tam mám pro změnu s dráty,takže záleží co asi přijde na linku. Citovat
Milan+ Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 Tak od promáznutí a vyčištění to zatím funguje bezvadně. Citovat
bajza206 SW Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 Od tý doby co jsem koupil novej zámek za 2 a půl tak mi centrál taky funguje parádně Citovat
Milan+ Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 Co Ti v něm odešlo,třeba by to šlo vyrobit a budeš mít náhradu. Citovat
bajza206 SW Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 no je tam takova plastova spirála co posouvá ty tahla je tam jediná a ta se rozlomila nechtěl jsem to nějak bastlit abych nerozebíral pořad dokola ty ten tapec Citovat
filas1 Odesláno 15. červenec 2012 Autor Odesláno 15. červenec 2012 Tak jsem dnes konečně taky opravil po 2 letech nefunkční dveřní spínač. Nakonec to byl upadlý přiletovaný drát od mikrospínače. Měl jsem v zámku taky 4 mikrospínače. Fotky mi moc pomohli, díky! Citovat
zolco Odesláno 18. duben 2017 Odesláno 18. duben 2017 Nevie mi niekto hodiť číslo toho mikrospínača prosím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.