Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už od začátku co auto mám jsem si všiml, že je nefunkční dveřní kontakt u spolujezdce vepředu - pokud auto po odemčení otevřu u spolujezdce, po chvíli se zamkne, nerozsvěcí se lampička ve dveřích. Neopravoval jste někdo už tento spínač? A kde ho najdu? Předpokládám, že budu muset rozebrat dveře a spínač bude přímo v zámku. Jako u Octavie, kde je to častá závada a mění se mikrospínač v zámku.

Odesláno

Tak dneska první problém zamknu auto rachtavej zvuk z centrálu zkusim odemknout a všchny dveře krom řidičovejch se odemkly :bacha tak doma rozborka dveří pak zámku vevnitř je motorek s ozubenym kolečkem a taková šneková hřídelka (plastová:blicismajlik) a ta samozřejmě praskla tak sem koukal v peugeotu cca 2500kč tak zkusim vrakáč

Odesláno

Prozkoumej mi prosím, jak vypadá ten dveřní spínač. Pravděpodobně to bude nějakej mikrospínač v zámku, tak jestli je nějak vyndatelnej a vyměnitelnej.

Odesláno

tak fotky dneska nebudou protože na vraku (Autoland) v pegeot oddělení po telefonu řek že jich maj několik a cena cca800až1000kč a vono ho... tak sem zajel do oddělení citroen tam přijel nějakej jezedák na kole a když jsem mu řekl že chci zámek do dveří tak mi arogantně řek že mam spálenou řídící jednotku centrálu tak jsem mu vysvětli že ne na to mi odvětil že mam přerušený dráty no BLB po deseti minutách jeho rad čim to je jsem ho přinutil at se jde kouknout po tom zámku samozřejmě nic nenašel venku stála jedn C8 tak že kouknem do ní hurá zámek tam byl a dokonce ten samej tak se ptám na cenu odpověd 1700kč tak sem ho rovnou poslal do prdele i stim motorkem a jdu si ho koupit do CITROENU novej cca 2200kč

Odesláno

Na vrakovištích jsou většinou zloději, taky se mi to stalo, když jsem dával dohromady lehce bouranou 306 a sháněl díly na vrakovišti tak nakonec nové díly z obchodu byli i levnější!

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...