Svaťa 307SW Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Zdravím,při studeném startování mi nechce motor hned nahodit až na 2-3 pokus.Mám 307SW 2,0 benzín 2004 poraďte prosím,čím to může být. Děkuji Citovat
ála HK Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Řeším podobný problém, mám 1.6, r.v. 2007, když je motor studený, tak napoprvé většinou nechytne, až napodruhé či napotřetí a pak běží dost neklidně, otáčky lítají mezi cca 700 - 1000, na přidání plynu moc nereaguje, jako by se dusil, pak se najednou chytne a už je vše ok. Když už se konečně rozjedu, tak je se studeným i se zahřátým motorem vše ok, necuká, plynule táhne. Když motor chcípnu, a ještě teplý ho třeba za hodinu či dvě nastartuju, tak je taky ok, jen ty studené starty mu moc nejdou:( Neporadíte někdo, čím by to mohlo být? Díky Citovat
jaronick Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Vycistit skrtiacu klapku od karbonu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.