Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem trnul, ale nejdřív jsme lžíci zvedli a až pak jsem tam nacouval a to jen na chvilku.

... JJ je to PS. Používám starý dobrý doplněk Redynamix a pro lepší lesk a detail základní úpravu světla/stíny. Je až s podivem, co lze ze šedé nudné fotky udělat pomocí PS. Zezačátku jsem to dost přeháněl, ale cvikem jsem zjistil, že méně HDR je někdy více. :)

4cb9f2ca042c5.jpg

4d34a34fa77fd.jpg

4ccd433863106.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Pěkná 308ma!To je takovej můj sen,hrozně se mi líběj:super Spojler pěknej,ale víc by se mi líbila stříška jako prodloužení střechy.A fotky luxus!!!

Odesláno
Pěkná 308ma!To je takovej můj sen,hrozně se mi líběj:super Spojler pěknej,ale víc by se mi líbila stříška jako prodloužení střechy.A fotky luxus!!!

Taky jsem nad ní přemýšlel, ale nakonec vyhrál tento spoiler.

Odesláno

stuchy staci citat

... JJ je to PS. Používám starý dobrý doplněk Redynamix a pro lepší lesk a detail základní úpravu světla/stíny. Je až s podivem, co lze ze šedé nudné fotky udělat pomocí PS. Zezačátku jsem to dost přeháněl, ale cvikem jsem zjistil, že méně HDR je někdy více. :)

• O 1 měsíc později...
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

BOMBA fotky, moc pěkné:super:super

já už jsem teď přesvědčený, že do budoucna přejdu ze své současné 307 break facelift 1,6 benzín na 308SW, chtěl bych červenou metalízu - můj sen, a automat a zase benzín...jen jestli časem něco takového seženu, ale pěkné sny :mrk

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Náš \"Sonic\" byl doplněn o pseudokarbonové přední a boční lišty + difuzor, které PSA vyprodával jako skladové ležáky za pětinovou cenu. Kdo jste ještě neviděli v sekci 308 jukněte:

0a2.jpg

0a3.jpg

0a4.jpg

0a5.jpg

0a6.jpg

0a7.jpg

Odesláno
robo skrutkuje a nituje sa a sada.

Tak tak ... na jednu boční lištu tuším 13.nýtů. Ale vypadá to dobře. Druhotný efekt je ten, že se tam drží špína, která steče po dveřích dolu. Chce to častěji mýt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...