Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

BSI - vyřešeno - NE - baterka se přidává - HOTOVO - zbytek asi opraven :-/ - NE sakra , tak ted se nedostanu z auta :-)

Recommended Posts

Odesláno

tak mi to nedalo a pustil se do toho znovu a svete divse vse ok (tuk,tuk,tuk) tak vyndal jsem baterku ze zadu a vložil jinou plne nabitou / žadna zmena vse pri starem,kontroloval jsem tedy pojistku zadni baterie ta OK,tak v aute,taky ok,v motoru taky ok porád to hlasilo slaba baterka,tak jsem vyndal zadni pojistku u baterky a zadna zmena,tak jsem dal misto ni porad to same,rozebral jsem tedy tu krabicku pojistky a spojil to natvrdo / po tomto praskla hl,pojistka u motoru 50 a v kabině tusim c.9 / jak jsem to spojil natvrdo,tak jsem vyndal cin kabely poradne ocistil,spajel a zaizoloval.Vyměnil prasklé pojistky,otocil klicem nastartoval a hle hlaska zhasla,tak jsem to chcipl zamkl na DO a dal si cigaretu a cekal jestli po case pujde auto odemknout ubehlo 10-15 min a hle / mackam ovladac DO odemceni a skutecne,vse fungu.... otazkou je jak dlouho a co udela to spajení natvrdo u zadni baterky ? :D

Odesláno

u zadní baterky je pojistka,tak tu,ale je to jedno,ted jsem sel vencit psa,tak jsem sel kolem auta a rikam zablikam si,zmacknu DO a nic,tak znovu,znovu ,tak odemknu ruco a postup se opakuje,tak nastartuju a baterka sviti,odemknu zamknu nastartuju znova a baterka nesviti :-(

Odesláno

Už se v tom trochu ztrácím. Hlavně nenahrazuj tu pojistku nějakou klemou, nebo propájením. Nevím, jestli už jsem ti to někde psal, ale zkoušel jsi měřit napětí na té zadní baterce při chodu motoru? Mělo by tam být při zvýšených otáčkách (cca 3000) kolem 14 V. Pořád mám podezření na tu zadní baterku, zda je opravdu nabitá.

Odesláno

Je nabita,dnes jsem tam dal jednu co byla dobita a nova,el.meril a pry vse v normalu jak ma byt,(to bylo potom co jsem vymenil ty pojistky atd... tak jsem jel domu a ok,z okna u domu jsem jeste asi cca 30 min po prijezdu zkousel auto odemknouk a zamknout na DO a vse ok,po 3 hodinach jsem sel se psem a zase nic auto mrtve,musel jsem odemknout rucne,cvrknout do starterem (klic v bosarne poloha 2 a cvrk) pak vse naskocilo auto bezelo a zase svitilo slaba baterie,tak jsem vypl motor sedel v aute,zamkl a odemkl DO a nastartoval uplne normalne poloha 1 - ok poloha 2 ok a start ... baterka nesvitila,ted kdyz zkousim z okna odemknout nebo zamknout auto je opet mrtve :-(

[upravil dne 2/9/10 Michael coupé]

Odesláno

otazkou zustava proc jednou low bat. po nastartovaní nesviti a jindy zase ano,tak se vydam znovu na dia,nasel jsem kabel a soft asi za 700kč umi pry cist jenom zavady to me bude stacit a byl jsem na dia nekolikrat jen pro vycteni a smazani,to me vyjde levneji si koupit tento china smejd

Odesláno

tak,dnes znovu,komplet pojistky ven baterky odpojit kontrola a zapojeni a nic zadna zmena,ale vedle alternatoru vede svazek z neho vychazejí 2 cerne kabílky jeden je pripojen na altik a druhej ma byt kde,koukal jsemže za svazkem je na motoru jakesi cidlo,ale bez kabelu,k cemu tam je?

Odesláno

Ty jo.

Tak ja jenom sleduji jak je porad vic stranek a jak pises\"vyreseno-NE a baterka.......\"

Necetl jsem to cele ,ale vypada to ze s tim pekne bojujes.....

NEBYL JSI S TIM V ORIG SERVISU???

Odesláno

je tu Joel a auto drásta a je to hrůza to co umí uni svedu já 2x u Drásty jsem si musel radio přihlasit sam,v joelu zase doplnovat adetiva / jezdim ke kamaradovi kolega z bejvaleho peugeota i mechanik druhej s origo diag,je to zahada ,bojuju s tim a rad by jsem to odstranil,ale nedari se

Odesláno

tak zase zahada :-D zastavil jsem nechal klic v poloze 1 v bosarne.Sel jsem nakoupit prijdu,nastartuju a hle dobijení zhaslo a auto uplne ok,pak jsem dojel,sel do auta za hodinu a normalne odemklo na DO nastartuju a zase sviti dobijeni :-D praská mi pojistka nevim jake je to čislo,ale v horní rade pojistek ve voze jsou 3 x 10a ,tak ta prostredni,myslím,že to je č.7:myslim

Odesláno

u elektrikare jsem byl a u nekolika nikdo s peugeotem nechce nic mit,zase jsem nechal merit tu zadni baterku a 13,6V to je vsechno ok,popisoval jsem mu problem,co pry hlasi dia,tak rikam,že ni a on ,tak to delat nechci je tam toho moc.

Odesláno

To se mi nezdá že by eletrikáři nechtěli nic mít s pegotem... to by pak nemohli dělat třeba renaulty :) Tady v plzni je pár lidí co dělají eletriku hlavně na francouze a neříkej mi že u vás nebude nikdo... Já bych jim to radši zavezl a dal jim třeba desítku než se tím zabývat sám... :)

Odesláno

zase pokud to vyřeším sám můžu za desítku koupit malý další dovolenou a docela by mě zajímalo osobně , kde je problém než aby to dopadlo jako posledně auto rozdelaný milion kabelů a paj jsem to dodělával měsíc , protže pan el.nevěděl jak dál. :-D a když už to udělají řeknou ti jo bylo bla,bla něco ti nakecaj a ty prostě nevíš a o peugeotu orig.servis ani nemluvím ,tam zacína vetou víme co tomu je a k dyž se vymnění to a tamto za 25 tisíc ,tak by to mělo přestat :-D

Odesláno

a to je to,najdi pořádnýho elektrikáře :-) každej ti řekne já to umím a pak nic,mám zkušenost z coupé a prostě znovu to zažít nehodlám a ten maník co to dělal,měl k tomu schémata vsechno a nic v polovině zkočil,protoze pry nevedel a boji se :-)

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

a to je to,najdi pořádnýho elektrikáře :-) každej ti řekne já to umím a pak nic,mám zkušenost z coupé a prostě znovu to zažít nehodlám a ten maník co to dělal,měl k tomu schémata vsechno a nic v polovině zkočil,protoze pry nevedel a boji se :-)

Tak oslov toho spravneho.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...