Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

BSI - vyřešeno - NE - baterka se přidává - HOTOVO - zbytek asi opraven :-/ - NE sakra , tak ted se nedostanu z auta :-)

Recommended Posts

Odesláno

Ještě zkontroluj dosazení konektoru 40 pinů šedý na BSI, specielně pin 9 (viz obr. výše). Jedná se o signál \"sériové propojení BSI - vf. přijímač\" - kablík značený 6225. Dále zkontroluj konektor 6 pinů černý na vf. přijímači, specielně pin 2 - je to ten samý signál - kablík 6225A. Podle schema to vypadá, že tento kabel napájí vf. přijímač v klidovém stavu při zamknutém autě.

• O 2 týdny později...
Odesláno

no,tak at delam co delam,tak proste auto po cca 2 minutach umře,cos cvakne (rele BSI) a konec,muzu delat uvnitr auta co chci a pesek,ale vsiml jsem ,že dřív když jsem zamkl nebo odemkl na DO,tak uvnitř jak jsou budíky blikaly směrovky (takove to rychle zablikani) ,ale ted se to nedeje,kdyz dojedu auto zamknu na DO,tak uvnitr to neblikne ani kdyz hned odbliknu ?

Odesláno

jasne,mozna o vikendu budu blizko,je na tebe nejaky kontak(treba do SZ) na dia mi to ukazalo abcasne vysoke otacky,zavadu čidla světel zpátečky,nízkou hladinu adetiv (fap je venku) tak se to falesne zase na nekol km naplnilo a pár přechodnych zavad,jo a vcera jsem prolejzal zase asi po ste pojistky u motoru a sledoval pojistku vyhrevu pro pravou stranu,stale rupla,vymením a ru a tak dale :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...