Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

BSI - vyřešeno - NE - baterka se přidává - HOTOVO - zbytek asi opraven :-/ - NE sakra , tak ted se nedostanu z auta :-)

Recommended Posts

Odesláno

jak jsem všechno vyčistil,tak ok jezdí,ale myslel jsem,že je vymlácená baterka,tak jsem jel na projížku 100km a stále to dělá :

centrál ani nic jiného nereaguje jako by byla odpojená baterka,kdyz otočím kličem do polohy pred startovaním vse nabehne,cvaknou zamky dveri normalne nastartuju a jede to ok,pak kdyz chcipnu a vyndam klic auto se chova jako by mělo odpojene obe baterie,dnes jsem dal dozadu novou ta stará byla divně pokroucena,jel opet na vílet a nic se nemění a nejde tempomat za jizdy ho zapnu pipne,ze ON ,ale muzu tlacit packu kam chci a nic ?

Odesláno

tak dnes jsem sundal dekl a resil bosarnu ,zkousel jsem zapojit prvni a druhou polohu na ostro kabelam a druha se rozebehne a prni proste nic auto mrtve,i jsem dal na zadni baterku kabelama stavu z jine (ktera je stopro v poradku) a nic proste nic,nic nic ... mate nekdo schema pripojeni BSI a odkud tam jde stava nebo ktere rele to spousti nebo nevim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...