Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam taku otazocku... jedna sa o peugeot 206 1,4 benzin, presnejsi typ motoru neviem. Auto ked sa nastartuje na studeno a pokusi sa s nim plynule pomaly rozbehnut, povacsine sa motor akoby pridusi, ak sa prudko neprida plyn alebo nevytlaci znova spojka tak zhasne... problem nieje v soferovi :) a problem sa prejavuje len pri studenom alebo velmi mierne zahriatom motore povacsine v lete... mate niekto s niecim podobnym skusenost? auto bolo uz zotri krat v servise s touto chybou vzdy formalne vsetko okontrolovali s tym ze vsetko ok...

Odesláno

A co teplotní čidlo pro řídící jednotku.Vypadá to podle všeho na chudou směs.RJ si myslí že je motor teplý.To je moje úvaha.Měnili mechanici teplotní čidlo?

[upravil dne 6.7.2010 EXI.60]

[upravil dne 6.7.2010 EXI.60]

Odesláno

nemenili, tvrdili ze kontrolovali :) - samozrejme neznamena to ze nemoze byt zle viem... ide mi momentalne o to nazbierat info cim vsetkym to moze byt a nasledne si dojst do servisu s tym ze nie ze nieco tomu je ale pozrite to a to alebo to vymente :) tento postup sa mi v servise osvedcil najviac :)

Odesláno

ja som mal tento problem na 205 gti,vzdy ked sa mi nieco posralo,co som si nevedel sam opravit,tak som to dal do servisu,a chcel som po nich,nech mi vyriesia aj tento problem,ale akosi si s tym nevedeli rady,alebo povedali,ze na to zabudli,behal som na tom aute s tymto problemom asi rok-zvykol som si...az raz,ked som mal uz total deravy vyfuk a rozhodol som sa,ze ho vymenim,odstrihol som droty z lambda sondy,lebo bola tak zapecena,ze som ju nevedel odsrobovat,zmontoval som vyfuk,nahodil ho nazad a odvtedy auticko islo jak sa patri.tak som dosiel k zaveru,ze bud bol vypaleny katalyzator,alebo v prdeli lambda,proste informacie do rj boli na hovno a preto mi to asi blblo...

• O 3 týdny později...
Odesláno

ahoj mám stejný problém se stejnou 206 1.4 benzín....už to řeším dva měsíce a nic.

byl jsem v servise, protože sem dělal rozvody a přebrus hlavy, a tam mi řekl že sem měl zasraný sání a tak, že to vyčistil.

na týden to jelo jak má a pak zas začlo.

přesně jak píšeš.

zeptám se - když otočíš volantem, chcípne ti to zrovna s tím?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...