82macho Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 zdravim, menili mi celne sklo a nejak mi prestal fungovat svetelny senzor a neviem ci aj dazdovy lebo este neprsalo...moze byt tym problemom ten maly kosostvorec kde su cocky tych dvoch senzorov? ze je vacsii?? lebo sa mi zdalo ze na tom starom skle som ho mal akurat len na tie cocky...proste zapnem klucik a svetla hned svietia....a predtym nesvietili...a ked deaktivujem denne svietenie tak zas vobec nereaguje na tmu a nezopne to Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Reklamace, pokud byl plně funkční před výměnou!!! Citovat
bl@cker Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 no tak pokud ti to menili v peugeotu tak ti atkivovali denni sviceni. To delaji kolikrat ani nic nereknou Citovat
82macho Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 nerobili mi to v peugeote...tam su trosku drahy...robili to vo firme kde sa zaoberaju vymenou skiel. a snimac bol plne funkcny dovtedy ako sa tam nedalo to nove sklo Citovat
janci.b989 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Ja mám skoro ten istý problém len s tým rozdielom že mám originál sklo a nefunguje mi daždový senzor. Dá sa nejak premerať?Diagnostika nič neukázala. Alebo to treba nakonfigurovať v BSI? Citovat
Eťa Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 U mne tento problém začne příští týden. Dýmnul jsem přední sklo a jsem objednán na výměnu. Na co si mám dát pozor. Jak se říká ABY MNE NEOJEBALI. Díky za rady. Citovat
82macho Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 chlapi ja neviem co stym spravili,ale este to nefunguje,ci je to tym ze sklo je uplne cire alebo co ja neviem,stare bolo trochu do zelena. odpojil sa len kablik,prehodil senzor,kablik sa nazad zapojil a prestalo to fachcit...na diagnostiku idem az v stredu,ale neviem ci si s tym majstri poradia...este ze sklomajster to bude vsetko cvakat )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.