Prerovak Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Zdravim! Potreboval bych mensi pomoc vcera sem normalne jezdil se svou P307 2,0HDi 66kw popisu konkretne: rano jsem jel asi 60km vse v poradku.... odpoledne sem jel z domu a zpet cca. 5km opet vse v poradku.. motor jako vzdy ... nastartoval napoprvy... a pak to zacalo asi po hodine co sem se vratil z posledni jizdy sem chtel odjet opet pryc ale co se nestalo chtel sem nastartovat aaaaa nic! motor nemohl chytit tak jsem auto nechal tak aaaaa jel autem jinym asi za 3hodiny sem se vratil aaa chtel jsem auto aspon zatlacit do garaze nez bude po svatkoch a otevreny servisy... zkusil sem ale auto nastartovat a svete div se! Chytlo opet krasne napoprvy!!! Nevite nekdo prosim kde muze byt chyba?! PPC nic nevypisovalo ani nepipalo ani nic. Auo ma nalitano 134 000km... ma cenu jet s tim do peugeotu na diagnostiku nebo na nic neprijdou? Nechtel bych se opet ocitnout v situaci ze mi auto nechytne(nastesti nyni se mi to stalo pred barakem) Diky Prerovak Citovat
Parc Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 ked stocis kluc do druhej polohy pocujes podavacie cerpadlo v nadrzi? resp pocul si ked to nestartovalo? ak sa ti to stane znova skus popocuvat... ak by bolo ticho skus niekoho popytat nech kopne do nadrze ked budes tocit klucom - overene [upravil dne 4.7.10 Parc] Citovat
Prerovak Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 tak praci podavaciho cerpadla jsem si nikdy nejak nevsiml? preci jen startujici HDi je sam o sobe dost hlucnej.... ale ted je spis otazka... ma smysl jet s tim do servisu na diagnostiku? kdyz ted zas startuje normalne? popripadne pokud by to pry bylo palivovy cerpadlo ukaze diagnostika slabej tlak paliva nebo tak.... co myslite? Citovat
shark734 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 podavacie cerpadlo by si mal pocut v druhej polohe klucika-teda ked zhavis Citovat
Prerovak Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 UP! uz nikoho nic nenapada? jeste sem si vzpomel ze uz se mi toto podobny stalo minulej rok aaaa ve stejne dobe +- o prazdninach kdyz bylo venku strasny horko. Nemuze tam byt nejaky cidlo teploty spatny??? Furt nevim jit s tim na diagnostiku do peugeotu? nebo to budou jen vyhozeny prachy a nic to neukaze kdyz to ted jede normalne...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.