CNA Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Rad bych si namontoval predni mlhovky, ale je mi trochu zahadou zpusob uchyceni. Nemate nekdo prosim obrazek nebo jen nakres jak jsou mlhovky pridelany? Mam mlhovky a takovy dvoudilny kovovy zavesy, ale absolutne nevim jak to sestavit. Jinak mlhovky uz tam byly a je tam vse pripraveno. Jake se tam davaji zarovky? Diky moc za pomoc Peugeot 406 2.1TD Citovat
Ferry Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 presnej navod ti neposkytnu, ale jelikoz se na to chystam taky a neco jsem hledal, TADY je odkaz na stranky, kde je to trosku rozkresleny, mlhovky jsou prisroubovany trema sroubama, do jakychsi plechu [Editován dne 2/11/04 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 jo a mas tam i typ zarovky - je to H1 12V/55W Citovat
CNA Odesláno 2. listopad 2004 Autor Odesláno 2. listopad 2004 To Zila: Pokud by te to nejak neobtezovalo, tak by fotky byly fajn To Ferry: nejak nemohu najit ten link Peugeot 406 2.1TD Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 klikni na modre slovo TADY v mojem prispevku Citovat
CNA Odesláno 2. listopad 2004 Autor Odesláno 2. listopad 2004 Napsán autorem Ferry klikni na modre slovo TADY v mojem prispevku Omlouvam se, jsem uplne blbej a prehlidl jsem to. Z toho obrazku mi to moc jasne neni, vypada to na uplne jine uchyceni nez mam ja. No uvidime, zkusim se stim nejak poprat. Peugeot 406 2.1TD Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 v pohode, ono to predtim bylo napsany malym pismem a proste jsi to prehlidl zvetsil jsem to az po tvem neuspechu Jak rikam, ja jeste mlhovky nemam koupeny, takze jsem koukal pod narazaznik jen tak zbezne a spis hledal draty.Nejakej zpusob urcite najdes, muzes pak poradit ty me Citovat
Guest ZILA Odesláno 3. listopad 2004 Odesláno 3. listopad 2004 mam to nafofene jenom nevym jak ty je poslat nemam tvuj mejl Citovat
CNA Odesláno 3. listopad 2004 Autor Odesláno 3. listopad 2004 Kluci diky moc, uz je mi vse jasne. Ted se jeste musim presvedcit, ze ty plastovy drzaky v narazniku na to kovovy elko tam jsou a nejsou treba urazeny. Jeste jednou diky. Peugeot 406 2.1TD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.