Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rad bych si namontoval predni mlhovky, ale je mi trochu zahadou zpusob uchyceni. Nemate nekdo prosim obrazek nebo jen nakres jak jsou mlhovky pridelany?

Mam mlhovky a takovy dvoudilny kovovy zavesy, ale absolutne nevim jak to sestavit. Jinak mlhovky uz tam byly a je tam vse pripraveno.

Jake se tam davaji zarovky?

Diky moc za pomoc :)

Peugeot 406 2.1TD

Odesláno

presnej navod ti neposkytnu, ale jelikoz se na to chystam taky a neco jsem hledal, TADY je odkaz na stranky, kde je to trosku rozkresleny, mlhovky jsou prisroubovany trema sroubama, do jakychsi plechu

[Editován dne 2/11/04 Ferry]

Odesláno
Napsán autorem Ferry

klikni na modre slovo TADY v mojem prispevku

Omlouvam se, jsem uplne blbej a prehlidl jsem to.

Z toho obrazku mi to moc jasne neni, vypada to na uplne jine uchyceni nez mam ja. No uvidime, zkusim se stim nejak poprat.

Peugeot 406 2.1TD

Odesláno

v pohode, ono to predtim bylo napsany malym pismem a proste jsi to prehlidl ;) zvetsil jsem to az po tvem neuspechu :D

Jak rikam, ja jeste mlhovky nemam koupeny, takze jsem koukal pod narazaznik jen tak zbezne a spis hledal draty.Nejakej zpusob urcite najdes, muzes pak poradit ty me ;)

Odesláno

Kluci diky moc, uz je mi vse jasne. Ted se jeste musim presvedcit, ze ty plastovy drzaky v narazniku na to kovovy elko tam jsou a nejsou treba urazeny. Jeste jednou diky.

Peugeot 406 2.1TD

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...