Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky, tak se k vám hlásím jako nový člen.

Před týdnem jsem si koupil 206, 1.4i po jednom starém pánovy, který je v důchodu a už prej nemá kam jezdit, tak se ho zbavil za pár korun 55 000, - na to že má najeto jen 70 000 km, je to supr kousek. Sice je to jen 1.4i, ale jede to dobře.

Zdravím všechny a přikládám pár fotek (omlouvám se za kvalitu, foceno telefonem)

Zítra, nebo pozítří přidám nové fotky, udělal jsem hodně nových změn, některé staré zůstaly, teď spíše potřebuju ještě vyřešit sání, ale nejsou prachy na leštěné trubky...

[upravil dne 29/4/12 18:30 od V4SY]

Odesláno

Teda ten starý pán byl nějakej hypermarketovej tuner, ne? Zástěrky, pedály, řadička, atd:D

Hlavně ať dobře slouží:papa

[upravil dne 3/7/10 Sagic]

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Teda ten starý pán byl nějakej hypermarketovej tuner, ne? Zástěrky, pedály, řadička, atd:D

Hlavně ať dobře slouží:papa

[upravil dne 3/7/10 Sagic]

Mno to nevím, ovšem ty zástěrky, řadičku a koberečky jsem si tam dával sám, včetně lakování zadních bubnů a předních třmenů...

Odesláno

vytaj v klube :super

tie zasterky daj dole alebo neako orež aby tam proste ladili :D a tie pedali mi tam tiež moc neradia :D trochu to po večeroch doladiť ten interier a bude to super autičko :super

Odesláno
Původně zaslal: winco

vytaj v klube :super

tie zasterky daj dole alebo neako orež aby tam proste ladili :D a tie pedali mi tam tiež moc neradia :D trochu to po večeroch doladiť ten interier a bude to super autičko :super

Ty zástěrky tam mám, z toho důvodu, aby se mi nešpinili přední dveře když bude mokro nebo zima, pootočím kolem bokem a mám celé dveře od sr...k... s interiérem souhlasím, jen si na to musím udělat čas, což je ovšem problém, furt sem v práci...:(

Odesláno

tak tie zasterky sice maju super učel bo poznám tie polepy od blata a prachu ked je mokro na dverach :Daj teraz mám take dvere je to ako z NFS undeground2...ale zase kazia esteticku stranku auta a 206 je ozaj krasne gulate autičko.....a ten interier neni zas taky problem trochu dodelať, neake veci by som vyhodil a neake doplnila halvne ked tam máš neaku kabelaš naviše ako sa mi zda z jednej fotky tak tu schvoaj pod plasty čo najskôr.....ale inak držím palce a vela šťastných km bez nehod

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...