V4SY Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Ahoj lidičky, tak se k vám hlásím jako nový člen. Před týdnem jsem si koupil 206, 1.4i po jednom starém pánovy, který je v důchodu a už prej nemá kam jezdit, tak se ho zbavil za pár korun 55 000, - na to že má najeto jen 70 000 km, je to supr kousek. Sice je to jen 1.4i, ale jede to dobře. Zdravím všechny a přikládám pár fotek (omlouvám se za kvalitu, foceno telefonem) Zítra, nebo pozítří přidám nové fotky, udělal jsem hodně nových změn, některé staré zůstaly, teď spíše potřebuju ještě vyřešit sání, ale nejsou prachy na leštěné trubky... [upravil dne 29/4/12 18:30 od V4SY] Citovat
vendelinek Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Tak tě vítám v klubu a přeju hodně km bez nehod ty zástěrky jsou teda luxus:bojim Citovat
Sagic Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Teda ten starý pán byl nějakej hypermarketovej tuner, ne? Zástěrky, pedály, řadička, atd:D Hlavně ať dobře slouží [upravil dne 3/7/10 Sagic] Citovat
georgegg Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 hezký auto, takovýhle nějaký schánim přítelkyni, ale ještě sem nějak neměl štěstí na dobrej kus, interiér bych předělal, ale jinak Citovat
V4SY Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Původně zaslal: Sagic Teda ten starý pán byl nějakej hypermarketovej tuner, ne? Zástěrky, pedály, řadička, atd:D Hlavně ať dobře slouží [upravil dne 3/7/10 Sagic] Mno to nevím, ovšem ty zástěrky, řadičku a koberečky jsem si tam dával sám, včetně lakování zadních bubnů a předních třmenů... Citovat
winco Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 vytaj v klube tie zasterky daj dole alebo neako orež aby tam proste ladili a tie pedali mi tam tiež moc neradia trochu to po večeroch doladiť ten interier a bude to super autičko Citovat
V4SY Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Původně zaslal: winco vytaj v klube tie zasterky daj dole alebo neako orež aby tam proste ladili a tie pedali mi tam tiež moc neradia trochu to po večeroch doladiť ten interier a bude to super autičko Ty zástěrky tam mám, z toho důvodu, aby se mi nešpinili přední dveře když bude mokro nebo zima, pootočím kolem bokem a mám celé dveře od sr...k... s interiérem souhlasím, jen si na to musím udělat čas, což je ovšem problém, furt sem v práci... Citovat
winco Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 tak tie zasterky sice maju super učel bo poznám tie polepy od blata a prachu ked je mokro na dverach :Daj teraz mám take dvere je to ako z NFS undeground2...ale zase kazia esteticku stranku auta a 206 je ozaj krasne gulate autičko.....a ten interier neni zas taky problem trochu dodelať, neake veci by som vyhodil a neake doplnila halvne ked tam máš neaku kabelaš naviše ako sa mi zda z jednej fotky tak tu schvoaj pod plasty čo najskôr.....ale inak držím palce a vela šťastných km bez nehod Citovat
dzana.m Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 taky tě výtam v klubu jinak auti:super Citovat
Nanjua Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Ty doplňky raději komentovat nebudu, je to o vkusu každého...Jinak celkem dobrá cena, co je to za rok? [upravil dne 13/7/10 Nanjua] Citovat
buga Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 no doplnky taky nekomentujem ,sorry auto bude najviac rok vyroby 2001 , vidiet to na hranatych packach, ze to nebude ani multiplex.. Citovat
OK406 Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Vítej v klubu. Motorizace se dobrá. Znám ji od Peugeot09, který ji má. Přeji ti mnoho příjemných tážitků s 206:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.