Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

přechodka 30pin na 16pin

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

právě podle schéma co tam je mi nepasují některé konektory nemohl bys jej proměřit ??

Guest servisman
Odesláno

je tu plno co má dia a neporadí co a jak to má zapojený ??????Abych mohl porovnat

Odesláno

Když jsem si pořídil tuto redukci, tak jsem zkoušel proměřit zapojení pinů podle tohoto schematu a nesedělo to. Zatím jsem jí v praxi nepoužil, takže zatím nevím zda funguje.

Guest servisman
Odesláno

tak najde se někdo kdo má funkční 30pinovku a funguje mu diagnostika a dá popis čili kam patří konektory? zda-li odpovídá to schéme či ne ?

Guest servisman
Odesláno

Děkuji není třeba prostě 30ti pinaři mají smulu ,16cka mi maka jak divá a jsem spokojen .

Guest servisman
Odesláno

Pe.tr díky 5 nikam nevede ? je tam 2x 10??

tommas11 sorry ale taky nemám uzký jehly tak jsem si vypomohl jehlami na šití ,či stačíl by i zvonkový drátek

[upravil dne 8/7/10 honza406]

Guest servisman
Odesláno

koukám že to č... bratři pěkně zkur....no přeháži piny a pak uvidím až se někdo ukáže s 30ti pinem tak vyzkouším funkčnost jak to maká.zatím DĚKUJI

Guest servisman
Odesláno

nevím není na 16 ctce ta 4 propojena s 5 kou??

Guest servisman
Odesláno

tak já tam mám pin v 16 a právě je propojená 4 s 5 m+la by to býti kostra a komunikační kostra

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: tommas11

po promereni to mam do 13ky na can zasuvce stejny potom to mam jiny..nakreslim schema a vecer ho nahodim na net az budu u myho pc

Doprkýnka kolik verzí tu budeme mýti ? A tu svoji jsi už vyzkoušel na něčí 30 zászvce ??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...