M.a.R.i Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Ahoj, jsem asi blbej nebo už nevím. Mám doma asi 5čudlíků do dveří, kterýma se odemyká zamyká. Když je dám do zadních dveří,tak se nezacvaknou a \"prokluzujou\". Když ty samý dám do předních tak je to OK. Je možný,že v zadu jsou jiny? Ale to se mi zdá hloupost, ten železnej drát je všude stejnej. Nandavám je a sundavám podle návodu. Při sundání, zmáčknu v dirce zobáček a vytáhnu čudlík. Když je nandavám,tak železnej drát zamáčknu dolů (zamknu), ten zobáček dám na spodní dirky, nasadím čudlík a zacvaknu. Už fakt nevím jak na to Citovat
What the Hell... Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Ten plast co ti uvnitr v tom cudliku drzi ten drat vypodloz kousickem papiru nebo neco...Ty zuby v nem uz budou ohoblovany a proto to nedrzi...Mam to tak snad na vsech dverich... Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 To sem vocas, to mě nenapadlo, vyzkouším Citovat
mato00 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Skus radšej izolačkov dva krát obmotať tú železnú ťyčku a nasuň plastovú krytku Citovat
What the Hell... Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 V tomdle pocasi se lepidlo co je na te pasce roztece a bude to jako by tam vubec nebyla... Citovat
mato00 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Ja to mam tak dva roky a v pohoďke to len môj názor. šak možnosti je viac Citovat
What the Hell... Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Je to na nem co si tam da...Mas recht moznosti je vic:super:papa Citovat
Brojta Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Dnes jsem zkoušel ty papírky na zadních dveřích, no paráda, nikdy by mě nenapadlo, že to kus papírku zpraví Citovat
M.a.R.i Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 přesně tak, mně to taky pomohlo. Díky moc Citovat
What the Hell... Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Za malo...Od toho sme tady:super:aut Citovat
tagorarichard Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 zaten plastovej vroubkovanej mezikus chcou v peugeotu par korun Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.