Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz, kamarádka má 207 ve výbavě Urban, a chtěla by dodělat mlhovky. Komplet nárazník s dírami pro mlhovky mám, potom budu potřebovat samotné mlhovky, relé do pojistkové skříně. Je tam dotažená kabeláž, nebo je tam kabeláž potřeba dotáhnou (na Citroenovi C4 tam kabeláž byla, jenom se to nacvaklo do mlhovky)? Je potřeba ještě něco, nebo je to všechno? Hledal jsem to tady na fóru, ale nikde se to tady neřešilo.

Odesláno

napisem co som vedel u 206:

packu netrebalo vymenit, to je len nakreslene ale funkcnost je tam, pretoze otocenim hore zapinas a otocenim dole vypinas..

treba len zistit ci je tam kabelaz a potom to rele do poistkovej skrine a nasledne asi aktivacia..

ked nevadi ze obrazok neni na packe tak to nemusi byt vymenene..

Odesláno

JJ, páčka funguje, od páčky to do pojistkové skříně natáhnuté je, to vím jistě, ale nevím, jestli je tam kabeláž, mlhovky se dají sehnat obě za 1.300,- Kč u autokelly, relé stojí v peugeotu cca 2.000,- Kč, ale viděl jsem někde relé, co bylo neorigo a prodávalo se za 200,- Kč, kabelový svazek jsem našel na serviceboxu jenom celkový, takže tam asi kabely budou natažené.

Guest mischko11
Odesláno

ne funguje to tak ako pise BUGA,ak je to zakladna vybava nevem s tou kablovackou je to 50/50 kedze v tych zakladoch skoro nic nebyvalo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...