207James Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Mám dotaz, kamarádka má 207 ve výbavě Urban, a chtěla by dodělat mlhovky. Komplet nárazník s dírami pro mlhovky mám, potom budu potřebovat samotné mlhovky, relé do pojistkové skříně. Je tam dotažená kabeláž, nebo je tam kabeláž potřeba dotáhnou (na Citroenovi C4 tam kabeláž byla, jenom se to nacvaklo do mlhovky)? Je potřeba ještě něco, nebo je to všechno? Hledal jsem to tady na fóru, ale nikde se to tady neřešilo. Citovat
Sany_207 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 no řekl bych, že se bude muset menit i páčka na blinkry,nevim, kde máš umístěnej na přední mlhovky, ale na zadní je právě na tý páčce. Citovat
buga Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 napisem co som vedel u 206: packu netrebalo vymenit, to je len nakreslene ale funkcnost je tam, pretoze otocenim hore zapinas a otocenim dole vypinas.. treba len zistit ci je tam kabelaz a potom to rele do poistkovej skrine a nasledne asi aktivacia.. ked nevadi ze obrazok neni na packe tak to nemusi byt vymenene.. Citovat
207James Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 JJ, páčka funguje, od páčky to do pojistkové skříně natáhnuté je, to vím jistě, ale nevím, jestli je tam kabeláž, mlhovky se dají sehnat obě za 1.300,- Kč u autokelly, relé stojí v peugeotu cca 2.000,- Kč, ale viděl jsem někde relé, co bylo neorigo a prodávalo se za 200,- Kč, kabelový svazek jsem našel na serviceboxu jenom celkový, takže tam asi kabely budou natažené. Citovat
Sany_207 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 aha, tak to jo, a jak to pak funguje? to se ovládaj oboje najednou? a nebo se daj zapnout jen zadní a nebo jen přední? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 ne funguje to tak ako pise BUGA,ak je to zakladna vybava nevem s tou kablovackou je to 50/50 kedze v tych zakladoch skoro nic nebyvalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.