John_Ice Odesláno 12. prosinec 2017 Autor Odesláno 12. prosinec 2017 Nijak,jen jsem psal,že mi sdělili o lambda sondě,že nefunguje. A že když jsem ji vyměnil,nic jsem nezpozoroval,že by nastala změna. Citovat
John_Ice Odesláno 3. leden 2018 Autor Odesláno 3. leden 2018 když dám měnit tlumiče, mění se tím i uložení a péra? Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. leden 2018 Odesláno 3. leden 2018 Jak kdo,u svých aut jsem měnil tlumiče a uložení, péra jsem neměnil.asi záleží jak kdo chce.... John_Ice ohodnotil 1 Citovat
John_Ice Odesláno 4. leden 2018 Autor Odesláno 4. leden 2018 péra chápu, že se mění dle toho jak jsou ,,unavený,, ale jak se zjistí, jak by to mělo být auto vysoko ? Asi nijak. Ledaže, že bych to zvednul, aby 407 stále nedrhla čumákem o patníky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. leden 2018 Odesláno 4. leden 2018 vysku dost delaji pera. Onehda mi na 2,2 dal Charlie unavenejsi pero z 2,0 hdi a fungovalo relativne ok. Pak mi v servise idioti dali novy pera z 2,0hdi mel jsem auto jako parnik. Takze pokud nelezis na brise, tak jsou pera ok. Ale ulozeni urcite vymen. Citovat
John_Ice Odesláno 4. leden 2018 Autor Odesláno 4. leden 2018 nevím, jestli ležím na břiše, ona 407 je dost nízká a ten převyslej čumák co soudruzi vymysleli u toho, taky není něco in. Oni ty 13 let staré péra taky mají něco za sebou. Jako nové určitě nejsou, ale nevím jak hodně uvadly oproti novotě. Citovat
John_Ice Odesláno 9. leden 2018 Autor Odesláno 9. leden 2018 Tak včera si auto se mnou chtělo popovídat a já jsem to zamítl, jen nevím co teď. Mám si povídat a nebo ho poslat ze skály jako Simír z Kobry11 viz Citovat
John_Ice Odesláno 11. leden 2018 Autor Odesláno 11. leden 2018 jak se to říká!?? Opakovaný vtip není vtipem. Chtělo by to trochu originality. Ale ok,každý nemůže být dokonalý, že. Citovat
John_Ice Odesláno 11. leden 2018 Autor Odesláno 11. leden 2018 Jinak dnes mělo auto narozky místo, abych je slavil já. Výměna tlumičů+uležení výměna předních spodních a vrchních čepů (L+P) výměna zadního pravého ložiska výměna zadních stabilizačních tyček (L+P) geometrie ty se ale povedly narozky....teď to určitě na špalky nehodlám dát. Teď si užívám jízdy po silnici. Kurňa to jako vážně je taková změna u tlumičů? Hmmm pěkný. Teď je to auto N°1 Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
maruskamichalek Odesláno 12. leden 2018 Odesláno 12. leden 2018 (upraveno) před 12 hodinami, John_Ice napsal: Jinak dnes mělo auto narozky místo, abych je slavil já. Výměna tlumičů+uležení výměna předních spodních a vrchních čepů (L+P) výměna zadního pravého ložiska výměna zadních stabilizačních tyček (L+P) geometrie ty se ale povedly narozky....teď to určitě na špalky nehodlám dát. Teď si užívám jízdy po silnici. Kurňa to jako vážně je taková změna u tlumičů? Hmmm pěkný. Teď je to auto N°1 Mám dotaz, dával si jen tlumiče nebo i pružiny, na všechny kola a říkáš že jízda lepší, jo prosím tě jakou značku tlumičů si koupil Upraveno 12. leden 2018 uživatelem maruskamichalek Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2018 Autor Odesláno 12. leden 2018 (upraveno) pružiny jsem nedával a značka SACHS No lepší v tom smyslu, že neskáču tolik v sedadlu. Kupoval jsem to když to mělo 100 000 a teď to má 233 000, nemyslím si že předemnou to někdo měnil a já to rozhodně měnil až teď, takže to musí být určitě poznat. Upraveno 12. leden 2018 uživatelem John_Ice maruskamichalek ohodnotil 1 Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2018 Autor Odesláno 12. leden 2018 jo jenom byl problém s jedním zadním tlumičem. Možná várka chybná. uchycení (oko) bylo v průměru velké jak prý přední a i široké. 3x mu to přivezli tak, až po 4 byl ok. Divné. Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. leden 2018 Odesláno 12. leden 2018 A co bylo s tlumicema mlatily ? Nebo jak se to projevovalo ... Ja je zatim nemenil, nevim zda to delal prvni majitel prede mnou ale jsou tam Sachs Advantage. Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2018 Autor Odesláno 12. leden 2018 Nemlátily,nebyly vyteklé.Prostě jsem je nechal vyměnit po těch km. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2018 Autor Odesláno 12. leden 2018 už jsem to psal ...jo je to změna.Všiml si toho i můj 15letej syn, které mu je vše ukradené a o nic se nezajímá (asi jako většina náctiletých v tomhle věku) maruskamichalek ohodnotil 1 Citovat
John_Ice Odesláno 12. leden 2018 Autor Odesláno 12. leden 2018 a asi se i zvětšila mezera mezi blatníkem a kolem. Ale to je jen můj pocit,jelikož na to auto koukám každý den a teď to vypadá jinak. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. leden 2018 Odesláno 15. leden 2018 V 11. 1. 2018 at 20:03, John_Ice napsal: jak se to říká!?? Opakovaný vtip není vtipem. Chtělo by to trochu originality. Ale ok,každý nemůže být dokonalý, že. no chtel jsem byt spis korektni. Ja svoji 406 2,2 prodaval s 290 tkm a vetsinu toho co tobe se sere, jsem nepoznal. Takze jsem vlastne tema spalkama chtel byt milejsi nez rict, ze po precteni tveho vlakna by u me to auto bylo zrale na shozeni ze skaly :D. Mas s nim trpelivost, holt mazlik no Citovat
John_Ice Odesláno 15. leden 2018 Autor Odesláno 15. leden 2018 no možná jo, ale zas si to přiznám co a jak stálo. Někdo stále tvrdí, že do auto nic nedal a opak je pravdou. Ale zas na druhou stranu. klika 30 000 (+ nějaké kokotiny) a měl bych za 30 takovéhle auto? neměl. Odešel alternátor...no to mi může odejít i v autě 3 roky starém atd. A stále to beru, že v tomhle autě je hezké svezení. Nejsem rozlámaný z 800km cesty, to u 406 bylo normálně i při 100km. Na nové auto se mi nechtějí zbytečně vyhazovat peníze, to si spíš utrácím za něco jiného (barák,děti výlety a nějaké to vyžití + opravy za tohle auto,ale stále za rok je to míň než za nové) a když mě někdo , trefí, tak mi to tolik netíží (jasně nesere) jak kdybych měl nové auto. A dále za 7,5 let se 125 000km nájezdu, jsem zaplatil navíc co se jen tak neposere..tak tu kliku 25 000+14 000 (řízení+servo) + možná altík (8000) a možná těhlici (7000), takže jsem zaplatil cca 55000 za 7,5 roku ježdění něco navíc, co člověk nepočítá, ale může nastat. takže auto za 210 000 i s přihlášením a dovozem + 35000 LPG...za kolik to prodám? no přesně tak akorát ze skály a mám jako dát jen tak 250 000 kč abych měl něco novějšího a řešil stejné problémy? Když dám cca 100 000 za opravy další cca 5-6 let, tak je to stále levnější než nové nebo novější použité auto. Charlie 1, maruskamichalek, HalaFrantisek95 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.