Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407sw 2,2i 116 Kw "Mazlik" ("Prins VSi LPG" ) ... ,,coupe s velkým kufrem,,

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

péra chápu, že se mění dle toho jak jsou ,,unavený,, ale jak se zjistí, jak by to mělo být auto vysoko ? Asi nijak. Ledaže, že bych to zvednul, aby 407 stále nedrhla čumákem o patníky.

Guest Scratch
Odesláno

vysku dost delaji pera. Onehda mi na 2,2 dal Charlie unavenejsi pero z 2,0 hdi a fungovalo relativne ok. Pak mi v servise idioti dali novy pera z 2,0hdi mel jsem auto jako parnik. Takze pokud nelezis na brise, tak jsou pera ok. Ale ulozeni urcite vymen.

Odesláno

nevím, jestli ležím na břiše, ona 407 je dost nízká a ten převyslej čumák co soudruzi vymysleli u toho, taky není něco in. Oni ty 13 let staré péra taky mají něco za sebou. Jako nové určitě nejsou, ale nevím jak hodně uvadly oproti novotě.

Odesláno

Tak včera si auto se mnou chtělo popovídat a já jsem to zamítl, jen nevím co teď. :myslim Mám si povídat a nebo ho poslat ze skály jako Simír z Kobry11

viz

Odesláno

Jinak dnes mělo auto narozky místo, abych je slavil já.

Výměna tlumičů+uležení

výměna předních spodních a vrchních čepů (L+P)

výměna zadního pravého ložiska

výměna zadních stabilizačních tyček (L+P)

geometrie

ty se ale povedly narozky....teď to určitě na špalky nehodlám dát. Teď si užívám jízdy po silnici. Kurňa to jako vážně je taková změna u tlumičů? Hmmm pěkný. Teď je to auto N°1

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, John_Ice napsal:

Jinak dnes mělo auto narozky místo, abych je slavil já.

Výměna tlumičů+uležení

výměna předních spodních a vrchních čepů (L+P)

výměna zadního pravého ložiska

výměna zadních stabilizačních tyček (L+P)

geometrie

ty se ale povedly narozky....teď to určitě na špalky nehodlám dát. Teď si užívám jízdy po silnici. Kurňa to jako vážně je taková změna u tlumičů? Hmmm pěkný. Teď je to auto N°1

Mám dotaz, dával si jen tlumiče nebo i pružiny, na všechny kola a říkáš že jízda lepší, jo prosím tě jakou značku tlumičů si koupil 

Upraveno uživatelem maruskamichalek
Odesláno (upraveno)

pružiny jsem nedával a značka SACHS

No lepší v tom smyslu, že neskáču tolik v sedadlu.

Kupoval jsem to když to mělo 100 000 a teď to má 233 000, nemyslím si že předemnou to někdo měnil a já to rozhodně měnil až teď, takže to musí být určitě poznat.

Upraveno uživatelem John_Ice
Odesláno

jo jenom byl problém s jedním zadním tlumičem. Možná várka chybná. uchycení (oko) bylo v průměru velké jak prý přední a i široké. 3x mu to přivezli tak, až po 4 byl ok. Divné.

Odesláno

A co bylo s tlumicema mlatily ? Nebo jak se to projevovalo ... Ja je zatim nemenil, nevim zda to delal prvni majitel prede mnou ale jsou tam Sachs Advantage.

Guest Scratch
Odesláno
V 11. 1. 2018 at 20:03, John_Ice napsal:

jak se to říká!??

Opakovaný vtip není vtipem. Chtělo by to trochu originality. Ale ok,každý nemůže být dokonalý, že.

no chtel jsem byt spis korektni. Ja svoji 406 2,2 prodaval s 290 tkm a vetsinu toho co tobe se sere, jsem nepoznal. Takze jsem vlastne tema spalkama chtel byt milejsi nez rict, ze po precteni tveho vlakna by u me to auto bylo zrale na shozeni ze skaly :D. Mas  s nim trpelivost, holt mazlik no :D

Odesláno

no možná jo, ale zas si to přiznám co a jak stálo. Někdo stále tvrdí, že do auto nic nedal a opak je pravdou.

Ale zas na druhou stranu. klika 30 000 (+ nějaké kokotiny) a měl bych za 30 takovéhle auto? neměl. Odešel alternátor...no to mi může odejít i v autě 3 roky starém atd. A stále to beru, že v tomhle autě je hezké svezení. Nejsem rozlámaný z 800km cesty, to u 406 bylo normálně i při 100km. Na nové auto se mi nechtějí zbytečně vyhazovat peníze, to si spíš utrácím za něco jiného (barák,děti výlety a nějaké to vyžití + opravy za tohle auto,ale stále za rok je to míň než za nové) a když mě někdo , trefí, tak mi to tolik netíží (jasně nesere) jak kdybych měl nové auto.

A dále za 7,5 let se 125 000km nájezdu, jsem zaplatil navíc co se jen tak neposere..tak tu kliku 25 000+14 000 (řízení+servo) + možná altík (8000) a možná těhlici (7000), takže jsem zaplatil cca 55000 za 7,5 roku ježdění něco navíc, co člověk nepočítá, ale může nastat.

takže auto za 210 000 i s přihlášením a dovozem + 35000 LPG...za kolik to prodám? no přesně tak akorát ze skály a mám jako dát jen tak 250 000 kč abych měl něco novějšího a řešil stejné problémy? Když dám cca 100 000 za opravy další cca 5-6 let, tak je to stále levnější než nové nebo novější použité auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...