Supetr Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Zdravim vsechny, mam dva problemy ohledne sviceni: 1) praskla mi zarovka H7, byla vevnitr celkem dost divne utavena, po vymene za novou to porad nesviti - nevite, kde by mohl byt problem? 2) pravy predni blinkr mi obcas jde, obcas ne, udajne to ma byt vypalenou patici na zarovku, ktera je primo v telese svetla a nejde vymenit, pouze cele svetlo (coz se mi opravdu moc nechce). V servisu mi to nejak prihli, aby to dolehalo a blinkr fungoval, ale je to jen docasne reseni, ted mi to nekdy jde, nekdy ne.. Neresil nekdo tyhle zalezitosti? Diky predem za vsechny namety Citovat
omegascream Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 blinker som \"riešil\" a vyriešil tak, že mám nové svetlo. Teraz je jedno krásne čisté a parádne svieti a druhé má mapy je nažltnuté a svieti horšie Citovat
bittnerj Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 nejde vyměnit?-pěkná blbost-já ji měnil a stála v pažoutservise cca 200kč Citovat
urumov Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Ja som mal tiez utavenu paticu na H7, a v servise mi ju normalne prepajkoval za novu....ani neviem ci si za to popri ostatnych veciach nieco uctoval. Ak hej, tak to bola tiez len nejaka smiesna suma. Citovat
georgegg Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 já sem měl v tý patici vypálenou díru (v tom kontaktu) tak sem do ní přidělal kus drátu a je klid, sice to není moc elegantní řešení ale svůj účel to plní Citovat
Supetr Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 No prej patice na blinkr se vymenit neda.. Na tu H7 mozna jo, ale blinkr je prej napevno a kdyz je to vypaleny, tak se musi menit cely svetlo Mozna jeste zkusim zajet nekam jinam, k nejakymu garazistovi treba a ten si bude umet nejak poradit.. Ale co je s tou mou H7, ktera nesviti.. jetli jsou draty spatny nebo nevim.. Citovat
Bohumil Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Musím se taky podívat konečně na blinkry, pravý přední občas nejde , dám mu ránu a jde . aby to nebyl začátek nějakýho konce.:bojim:bojim Citovat
georgegg Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 proč by nešla vyměnit?přeci když měníš žárovku tak ji taky vytáhneš ven Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.