Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny, mam dva problemy ohledne sviceni:

1) praskla mi zarovka H7, byla vevnitr celkem dost divne utavena, po vymene za novou to porad nesviti - nevite, kde by mohl byt problem?

2) pravy predni blinkr mi obcas jde, obcas ne, udajne to ma byt vypalenou patici na zarovku, ktera je primo v telese svetla a nejde vymenit, pouze cele svetlo (coz se mi opravdu moc nechce). V servisu mi to nejak prihli, aby to dolehalo a blinkr fungoval, ale je to jen docasne reseni, ted mi to nekdy jde, nekdy ne.. :roll

Neresil nekdo tyhle zalezitosti? :myslim

Diky predem za vsechny namety :super

Odesláno

Ja som mal tiez utavenu paticu na H7, a v servise mi ju normalne prepajkoval za novu....ani neviem ci si za to popri ostatnych veciach nieco uctoval. Ak hej, tak to bola tiez len nejaka smiesna suma.

Odesláno

No prej patice na blinkr se vymenit neda.. Na tu H7 mozna jo, ale blinkr je prej napevno a kdyz je to vypaleny, tak se musi menit cely svetlo :nevim

Mozna jeste zkusim zajet nekam jinam, k nejakymu garazistovi treba a ten si bude umet nejak poradit..

Ale co je s tou mou H7, ktera nesviti.. jetli jsou draty spatny nebo nevim.. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...