Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teda projevim se jako uplny blb, ale proc bych se nezeptal.

Jak funguje klima v zime v rezimu Auto nebo Eko ? Vypina se ta klima a prisava to chladnejsi vzduch zvenku nebo bezi porad ? V provozu Eko se mi zase mlzej skla.:o

Odesláno

V rezimu EKO je klima uplne vypnuta, nastavena teplota se ridi pouze topenim, je to zpusob jak aut. klimu vypnout.

V rezimu AUTO (v zime) se kompresor zapina pri prepnuti na okno aby se vzduch susil a soucasne se pousti topeni na dosazeni pozadovane teploty.

Odesláno

2 Toast : Díky za objasnění.

Dost lidí mi ale říkalo, (včetně od Peugeot servisu), aby se 1x týdně klima proběhla. Prý když je dlouho vyplá, tak to má vliv na vznik netěsností a dochází k úniku média z okruhu. Co vy ostatní na to?

Odesláno

I ty jeden extremisto! Chtěl jsem jen poukázat na to, že když nebude občas prohnáno medium v klimě, tak to prý má špatný vliv na těsnost spojů, kde puchří těsnění .

Odesláno

To spousteni klimatizace min. 1 x mesicne na 15 min, je hlavne z duvodu domazani kompresoru. Pokud se nebude dlouho poustet muze se prilepit a pri spusteni poskodit.

Odesláno

Tohle lidi ze západu nikdy nepochopí, jaký je mezi tím rozdíl. Dokonce už to nechápe ani moje potomstvo.:o:D:o

Naštěstí!!!

[Editován dne 5/11/04 Bohumil]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...