mino p911 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 caute vsetci.potreboval by som radu.Zo dna na den my zacali kolisat volnobezne otacky.Ked nepridam plyn,motor zhasne.Vymenil som sviecky,filtre a stale to iste,ziadna zmena.http://www.peugeot-club.com/kniha/img/myslim.gif.Neriesil niekdo podobny problem?Motor mam1.4 benzin,r.v 1997.dikes Citovat
Guest SB Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Skus vyčistiť škrtiacu klapku určite to pomôže Citovat
ohzyd Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 mne to robil vypaleny katalyzator,odstrihni lambdu... Citovat
koblih69 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Odstřihni lambdu? No já bych tedy zůstal u toho vyčištění škrtící klapky... Citovat
ohzyd Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 no jasne,skus najprv to,no mne v servise nevedeli povedat cim to je-experti-az ked som si sam menil vyfuk,tak som na to nahodou dosiel,nesla mi vysrobovat lambda,tak som ju musel cvaknut a ked som vyfuk nahodil naspat,tak zrazu auticko islo jak ma... Citovat
mino p911 Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 Asi pred troma tyzdnami som menil aj ja vyfuk(cast s katalyzatorom) a zhruba od toho casu my to robi kraviny.Pozriem na tu lambdu.Zatim dikes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.