Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový zvláštní problém. Mám 1.4 benzín 55kW, r.v. 1994. Asi před týdnem se mi začala pravidelně stávat taková nepříjemnost. Nastartuju motor, krásně běží, jedu, ale po chvíli motor prostě zdechne, ne pozvolna, ale prostě jedu, bác a motor ihned stojí :grr pak ho nemůžu chíli natočit, většinou po nějáké době nastartuje a bez problému běží. Neví někdo čím by to mohlo být?

Odesláno

Viděl bych ten \"bác a nejde\" tak, že tam nejde palivo. Může být cokoliv kontakty možná nějaké čidlo. Chce to jít systematicky a hledat. Když nejde natočit jde tam palivo? Točí čerpadlo? Je spouta možností......:(

Odesláno

hele, řekl bych, že v autech se dobře vyznám, veci typu něco vyčistit mám dávno za sebou, takže většina čidel na motoru je nová, čerpadlo taky nové, sítko v nádrži čištěné a veškeré filtry po výměně. Ano i benzín tam jde, ale nenaskočí. Jo svíčky taky, aby pak někdo neřekl vyměň svíčky :D Ptám se protože já už nevím čím to, a je to dosti nepříjemné zůstat trčet někde v křižovatce :( Prostě jede, zdechne, nejde natočit a po nějáké době zas frčí v poho :myslim

• O 1 rok později...
Odesláno

sojak: Předpokládám, že všechny běžné věci jsi už zkontroloval, takže přejdu rovnou na vyšší level :-) Zkontroluj si, jestli když auto nejde natočit jestli hází jiskru a jde tam palivo. pokud ne, je téměř s jistotou v háji speed senzor. Mrkni na scháma, je to položka 1313. http://peugeot.mainspot.net/wiring405/xu5m3z.shtml Je umístěnej na převodovce a jde do něj tlustej černej kabel se stíněním a má tušim zelenej tří nebo čtyřpinovej konektor (nepamatuju si to přesně. Občas ho stačí jen očistit, pokud nepomůže, tak výměna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...